Usein kysytyt kysymykset POP Mobiilista

Ruotsinkielinen versio on tarkoitus julkaista vielä vuoden 2018 loppuun mennessä.
Rahastojen osalta kehitystyö on aloitettu. Tarkkaa päivämäärää ei vielä ole, mutta viestimme asiasta lähempänä toiminnon lanseerausta.
Palkkakuitit tulevat todennäköisesti näkyviin jo keväällä 2019.
Vanhemmat käyttöjärjestelmät on jätetty pois vähenevän käyttäjämäärän ja päivittämiseen liittyvien tietoturvariskien vuoksi. Myöskään Windows puhelimia ei tueta, sillä Microsoft on lopettanut niiden kehitystyön ja käyttäjäkunta on vähäinen. Vanha mobiilipankki jää vielä toistaiseksi asiakkaiden käyttöön.
POP Pankki ei tällä hetkellä tarjoa omaa mobiilimaksamisen ratkaisua mutta seuraamme markkinakehitystä ja asiakaskäyttäytymistä tarkkaan. POP Pankin kortti on kuitenkin mahdollista liittää esimerkiksi Mobile Pay –palveluun, jonka kautta mobiilimaksaminen onnistuu.
Mikäli sinulla on useampia tilejä, luottokortteja tai lainoja, voit valita haluamasi tuotteen POP Mobiilin aloitusnäkymälle. Valitse esimerkiksi ”kaikki tilit” -näkymä. Pääset vaihtamaan oletustuotetta näkymän alareunasta. Pääset oletustuotteen vaihtamiseen myös alavalikon kohdasta ”Lisää”.
Nykyisin monet laskuttajat lähettävät laskun asiakkailleen sähköpostitse. Sähköisissä laskuissa on monesti mukana virtuaaliviivakoodi, eli numerosarja, joka sisältää maksun tiedot. Voit näppärästi kopioida numerosarjan laskulta, ja painamalla Liitä viivakoodi –painiketta, sovellus lukee maksun tiedot ja vie sinut suoraan tekemään maksua. Vähän samalla tavalla kuin jo tutussa skannaa viivakoodi toiminnossa.
Uloskirjautuminen löytyy, kun menet alavalikosta kohtaan ”Lisää”. Vielä tällä hetkellä yläreunassa on uloskirjautumista varten ikoni, mutta tämä tullaan pian tekemään omaksi painikkeekseen, jossa lukee ”Kirjaudu ulos”.

Kun sinulle tulee vahvistettava e-lasku, tai kun e-lasku on erääntyvissä maksuissa, pääset näkemään e-laskun tarkemmat tiedot avaamalla tapahtuman, ja siirtymällä sieltä laskun tarkasteluun. E-laskujen tarkastelua ollaan laajentamassa, mutta ensimmäisessä vaiheessa näkyvissä olevat vain vahvistettavat ja erääntyvät e-laskut.

Valitettavasti POP Mobiilissa ei vielä voi tehdä uutta e-laskuvaltuutusta. Kehitämme kuitenkin sovellusta jatkuvasti ja tämäkin ominaisuus on kehityslistalla.

Sovellus toimii tablet–laitteilla. Näkymissä voi olla vähän eroavaisuuksia eri resoluutioilla, mutta kaikki toiminnallisuudet ovat käytettävissä.

Kyllä. Alennus koskee ensimmäisen vuoden vakuutusmaksua. Huomaathan, että voit ostaa POP Mobiilin kautta myös esimerkiksi moottoripyörävakuutuksen.

Oma suosittelukoodi löytyy näppärästi POP Mobiilista. Mene alavalikosta kohtaan Lisää. Valitse Omat tiedot / POP Vakuutus. Täältä voit myös jakaa suosittelukoodin näppärästi eteenpäin.

Lue lisää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin suoraan POP Mobiilista, kohdasta: Asiakastuki / Usein kysytyt kysymykset