Hyppää sisältöön
Yritystili

Yritystili

Yritystili on perusta sujuvalle päivittäisen maksuliikenteen hoitamiselle. Asiakkaanamme voit vastaanottaa ja tehdä maksuja niin kotimaahan kuin ulkomaille, ja tilillä olevat varat ovat koska tahansa käytettävissäsi. Voit käyttää tiliäsi sekä seurata tilin saldoa ja tapahtumia reaaliaikaisesti POP Mobiilin, Yritysverkkopankin tai oman maksuliikenneohjelmasi kautta. 

Vaivatonta kirjanpitoa 

Tarjoamme käyttöösi kattavat sähköisen tiliraportoinnin palvelut, käytitpä tiliäsi sitten yritysverkkopankin tai oman maksuliikenneohjelmasi kautta. Tapahtumaraporttien, kuten tiliotteen tai viitemaksuluettelon avulla pidät reskontran ja kassan aina ajan tasalla. Meillä maksat vain tarvitsemistasi palveluista, sillä räätälöimme aina yrityksen tarpeita vastaavan sopimuskokonaisuuden. 

Joustoa kassavirtojen vaihteluihin 

Joskus yrityksen arjessa tulee eteen kuluja, joihin ei voi varautua. Yllättävien kulujen varalle voimme neuvotella yritystiliisi liitettävästä luotto-ominaisuudesta, joka on käytettävissäsi yrityksen rahatilanteen niin vaatiessa. 

Lue lisää yrityksen luotollisesta tilistä

Näin saat yritystilin käyttöösi 

  • Jos yrityksesi ei  vielä ole POP Pankin asiakas, autamme mielellämme yritystilin avaamisessa. Nopeimmin asian hoidat varaamalla kätevän verkkotapaamisen.

  • Yritystilin avaamista varten tarvitset yrityksesi Y-tunnuksen sekä muut perustiedot yrityksesi toiminnasta.

  • Meillä maksat vain niistä palveluista, joita kulloinkin tarvitset.

Lisätietoa

Ehdot käytössä 14.9.2019 alkaen

Näitä ehtoja sovelletaan yritystilin tilisopimuksiin ja yleiset ehdot ovat osa tilisopimusta. Maksutoimeksiantojen toteuttamiseen sovelletaan lisäksi maksujenvälityksen yleisiä ehtoja ja tiliin liitetyn palvelun osalta kyseisen palvelun omia sopimusehtoja.

Siirry sivulle Yritystilin yleiset ehdot

Ehdot käytössä 14.9.2019 alkaen

Siirry sivulle Euromaksualueella välitettävien euromaksujen yleiset ehdot

Ehdot käytössä 1.2.2018 alkaen

Siirry sivulle Lähtevien ja saapuvien valuuttamaksujen ehdot

Liitä yritystiliin Visa Business Debit -kortti

Visa Business Debit -kortti sopii, kun yrityksen kortilla tehdyt ostokset halutaan maksaa suoraan yrityksen pankkitililtä. Hallitset kätevästi korttisi ominaisuuksia ja turvarajoja verkkopankistasi. 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä