Hyppää sisältöön

Töihin POP Pankkiin

"Tämä on monipuolisimpia työpaikkoja, joissa olen ollut. Tylsää ei ole koskaan!"

Annika Kukkola,
Markkinoinnin projektiasiantuntija

Rakkaudesta POPpiin!

POP Pankki -ryhmä työllistää yli 800 asiantuntijaa. Meitä "poppilaisia" yhdistää vastuullisuus, intohimo vastausten etsimiseen, tuloksellisuus ja rohkea uudistuminen. Arvostamme suuresti sitä, että asiakkaamme ovat valinneet meidät Suomen parhaaksi pankiksi jo useana vuotena peräkkäin. Työmme on myös saanut kruunukseen kotimaisen Avainlippu-tunnuksen! 

Poppilaisen etuuksia ovat esimerkiksi:

  • Oppi on POP! Osaamispassi ohjaa poppilaisen kehittymistä. Mielenkiintoisia koulutuksia löytyy osaamisympäristöstämme POPintieltä.

  • Työterveyshuolto pitää jokaisesta poppilaisesta erityisen hyvää huolta.
  • Erinomaiset henkilökuntaedut pankki- ja vakuutuspalveluissa.
Paras_pankki22_ruusuke_hlo_verkkosivut

POP Pankki on Suomen paras pankki - tutkitusti

Erinomainen asiakaspalvelu on intohimomme. Pohjoismaisia pankkeja yli 10 vuotta tutkineen EPSI Ratingin mukaan meillä on pankkialan tyytyväisimmät asiakkaat. Vastaavaan suoritukseen ei ole yltänyt mikään muu pankki- tai rahoitusalan yritys.

Kiitos kuuluu niin henkilökunnallemme kuin  asiakkaillemmekin!

Vastuullinen työpaikka

POP Pankki on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen työpaikka -kampanjassa. Olemme sitoutuneet kampanjan seitsemään periaatteeseen, jotka ovat työnhakijan kunnioittaminen, hyvä perehdytys, esimiehen ohjaus ja tuki, työntekijöiden hyvinvointi, merkityksellinen työ, syrjimättömyys sekä kohtuullinen palkkaus.