Hyppää sisältöön

Töihin POP Pankkiin

Rakkaudesta POPpiin!

POP Pankki -ryhmä työllistää yli 800 asiantuntijaa. Meitä "poppilaisia" yhdistää vastuullisuus, intohimo vastausten etsimiseen, tuloksellisuus ja rohkea uudistuminen. Arvostamme suuresti sitä, että asiakkaamme ovat valinneet meidät Suomen parhaaksi pankiksi jo useana vuotena peräkkäin. Työmme on myös saanut kruunukseen kotimaisen Avainlippu-tunnuksen! 

Tyon_touhussa_2000x800 (1)

 

Poppilaisen etuuksia ovat esimerkiksi:

  • Oppi on POP! Osaamispassi ohjaa poppilaisen kehittymistä. Mielenkiintoisia koulutuksia löytyy osaamisympäristöstämme POPintieltä.

  • Työterveyshuolto pitää jokaisesta poppilaisesta erityisen hyvää huolta.
  • Erinomaiset henkilökuntaedut pankki- ja vakuutuspalveluissa.

POP Pankki on Suomen paras pankki - tutkitusti

Erinomainen asiakaspalvelu on intohimomme. Pohjoismaisia pankkeja yli 10 vuotta tutkineen EPSI Ratingin mukaan meillä on ollut pankkialan tyytyväisimmät asiakkaat jo kahtenatoista vuonna. Vastaavaan ei ole yltänyt mikään muu pankki- tai rahoitusalan yritys.

Kiitos kuuluu niin henkilökunnallemme kuin  asiakkaillemmekin!

Vastuullinen työpaikka

POP Pankki on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen työpaikka -kampanjassa. Olemme sitoutuneet kampanjan seitsemään periaatteeseen, jotka ovat työnhakijan kunnioittaminen, hyvä perehdytys, esimiehen ohjaus ja tuki, työntekijöiden hyvinvointi, merkityksellinen työ, syrjimättömyys sekä kohtuullinen palkkaus.