Hyppää sisältöön
Huijaussoittoja liikkeellä POP Pankin nimissä

POP Salkku

Palvelu ei ole enää myynnissä

Kokeile sen sijaan POP Rahastoja.

POP Salkku tuo sijoittamisen ammattilaiset avuksesi

Ole huoleton ja valtuuta ammattilaiset tekemään sijoituspäätökset puolestasi. POP Salkussa yhdistät säästövakuutuksen ja sopimuksen aktiivisesta vakuutussäästön hoitamisesta.

Parempi tuotto muuttuvassa markkinatilanteessa

Salkkujen sijoitukset toteutetaan pääsääntöisesti sijoitusrahastoilla. Rahastot sijoittavat osake-, korko- sekä vaihtoehtoisiin sijoituksiin, joiden keskinäinen paino vaihtelee.

Salkunhoidosta vastaavat Aktia Pankin asiantuntijat, jotka seuraavat sijoitusmarkkinoita aktiivisesti. Koska eri omaisuuslajit eivät yleensä kehity samansuuntaisesti, antaa salkun laaja hajautus mahdollisuuden tasaisempaan tuottoon. Tarvittaessa salkun allokaatiota muutetaan. Tuotto haetaan markkinatilanteen mukaisilla painotuksilla. 

Saat lisätietoja kustakin POP Salkusta alla olevista linkeistä.

POP Säästövakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy (y-tunnus 0937006-7), jonka asiamiehinä POP Pankit toimivat.

Helppoutta ja veroetuja

Sijoittamalla POP Salkkuun hyödyt myös vakuutussäästämisen eduista, vakuutus on ikään kuin kuori sijoitustesi ympärillä. Kun salkussasi tehdään muutoksia, sinun ei tarvitse tehdä verottajalle ilmoitusta rahastomuutoksista.

Vakuutusten tuotto on sidottu valitsemasi salkun kehitykseen. Kertyneestä tuotosta maksat pääomatuloveroa vasta noston yhteydessä.

Kuolemantapauksessa maksetaan kuolemantapauskorvaus itse valitsemillesi edunsaajille. POP Salkun avulla voit myös itse suunnitella, miten haluat perintösi jakautuvan nimeämällä tulevat edunsaajat*. Edunsaajat myös saavat varat nopeasti käyttöönsä kuoleman jälkeen.

*Edunsaajamääräystä tehdessä tulee huomioida rintaperillisten oikeus lakiosaan ja perillisten yhdenmukainen kohtelu.

POP Salkuissa olevien sijoituskohteiden arvo saattaa nousta tai laskea ja niiden historiallinen arvonkehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Aktia Henkivakuutus Oy ei voi taata sijoitustoiminnan tulosta tai vakuutukseen maksetun pääoman säilymistä.

POP Rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy. Rahastojen historiallinen kurssikehitys ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahaston arvo voi nousta tai laskea. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Reaaliomaisuusrahastoja hallinnoi UB Rahastoyhtiö Oy. Rahastosijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski. Aiempi tuottokehitys ei ole tae tulevasta ja sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai kokonaan. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä