Hyppää sisältöön
Huijaussoittoja liikkeellä POP Pankin nimissä
POP Perusturva

POP Perusturva

Varaudu taloutesi ja arkesi turvaamiseen omalla vakuutuksella. POP Perusturva  on voimassa 24 tuntia vuorokaudessa niin työ- kuin vapaa-ajallakin kaikkialla maailmassa.

POP Perusturvasta saat kuukausikorvauksen, jos joudut jäämään sairauslomalle tapaturman vuoksi. Kuukausikorvaus voi olla 1 000 € tai kertakorvauksena maksettuna jopa 100 000 €. Parasta on, että korvauksen voit käyttää haluamallasi tavalla. Se ei vaikuta muihin mahdollisiin vakuutus- tai lakisääteisiin korvauksiin. Tällaista vakuutusta ei muilla ole!

POP Perusturva -vakuutuksen myöntää AXA. 

POP Perusturva

POP Perusturva kattaa

  • Tapaturmasta johtuvan työkyvyttömyyden
  • Tapaturmasta aiheutuneen pysyvän haitan
  • Tapaturmaisen kuoleman

Korvausvaihtoehdot

Tapaturmasta aiheutuvan työkyvyttömyyden varalta voit valita kuukausikorvauksen määräksi 300–1 000 € ja tapaturmasta aiheutuvan pysyvän haitan ja tapaturmaisen kuoleman varalta kertakorvaukseksi
30 000–100 000 €.

Korvauksen hakeminen

Työttömyyden, sairausloman, sairaalahoidon ja tapaturmaisen pysyvän haitan osalta täytä korvaushakemus sähköisessä korvauspalvelussa. Palvelu on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

Kuolemantapausten osalta korvaushakemus tehdään paperisella lomakkeella. Lomakkeen saat AXAlta tai pankistasi.

Saat apua ja lisätietoja myös AXAn asiakaspalvelusta puhelinnumerosta 010 802 844. Palvelu on auki arkisin ma–to 9.00–17.00 ja pe 10.00–17.00.

Puhelu palvelunumeroon maksaa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä