Hyppää sisältöön

Asuntolaina

POP Pankin asuntolainalla uuteen kotiin

Kaipaatko juuri tarpeisiisi sopivaa asuntolainaa sekä henkilökohtaista pankkineuvojaa? Hae meiltä asuntolainaa tai kilpailuta nykyinen asuntolainasi! 

Meiltä voit hakea asuntolainaa minkä tahansa pankin asiakkaana ja hoidamme tarvittaessa pankin vaihdon puolestasi. Voit hakea lainaa joko yksin tai toisen hakijan kanssa.

Hae asuntolainaa verkossa tai varaa POP Verkkohetki -etätapaaminen tai juttutuokio konttorille. Oletko jo POP Pankin asiakas? Hae lainaa suoraan verkkopankista.

Hae asuntolainaa

Mikäli sinulla ei ole minkään pankin verkkopankkitunnuksia tai haet lainaa vapaa-ajan asuntoon, sijoitusasuntoon tai asumisoikeusasuntoon tai suunnittelet omakotitalon rakentamista, siirry tästä täyttämään lainahakemus.

POP Talousturva turvaa sinut ja läheisesi

Kukaan ei voi ennustaa tulevaisuutta ja mahdollisia vastoinkäymisiä. Siksi kannattaa miettiä, miten on varautunut ikäviin yllätyksiin. POP Talousturva on vakuutusratkaisu, joka tarjoaa sekä mielenrauhaa että taloudellista turvaa lainan takaisinmaksuajalle.

Asuntolainalaskuri Asuntolainalaskuri

Voit laskea sinulle sopivan laina-ajan, arvioida tuloihisi sopivat kuukausilyhennykset ja varautua nouseviin korkoihin. 

Asuntolaina on sijoitus tulevaisuuteen, ja jokainen lyhennys kartuttaa omaisuuttasi

Mietitkö omaan käyttöön tulevan asunto-osakkeen tai asuinkiinteistön ostamista? Voit hakea asuntolainaa POP Lainalupaus -palvelun kautta, kun sinulla on jo kohde tiedossa, vasta haaveilet uudesta kodista tai haluat kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi. Palvelu kertoo nopeasti, millaisen lainan voisit POP Pankista saada.  

Hakemuksessa kysellään asuntokohteesta, hakijoiden tulo- ja menotiedoista sekä lainan vakuuksista. Tietojen avulla sinulle lasketaan alustava lainaehdotus, jonka voit lähettää suoraan pankkimme käsiteltäväksi. Vastauksen voit saada parhaimmillaan heti tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. 

Turvallinen kokonaisuus ja joustoa tarpeen mukaan

  • Elämässä sattuu kaikenlaista, ja meiltä voitkin tarvittaessa hakea esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia. Asuntolainaan voidaan liittää myös POP Lainaturva, joka antaa turvaa yllättävien ja odottamattomien tilanteiden varalle.

  • Asuntolaina kulkee mukana usein monia vuosia. Siksi lainan tulisi sopia sinun suunnitelmiisi ja olla tarpeen mukaan muutettavissa. Voit myös turvata lainasi mahdollisilta korkojen nousulta POP Korkosuojauksella

  • Tiesitkö, että asuntolainaa voi hakea myös asumisoikeusasunnon hankkimiseen? Askarruttaako remontti tai vuokravakuus? Lue lisää asumisesta ja siihen liittyvistä palveluista Oma koti -sivultamme.

  • Mietityttävätkö korot tai vakuudet? Meillä POP Pankissa kokeneet ammattilaiset ovat aina valmiita auttamaan sinua niin kasvotusten kuin etänäkin. Saat lisätietoa asiakaspalvelusivultamme

Lisätietoa

Esimerkkilaskelma 150 000 euron asuntolainasta (kertaluotto). Korko on euribor 12 kk + 0,80 %. Lainan kokonaiskoron ollessa 5,013 % ja laina-ajan ollessa 20 vuotta on todellinen vuosikorko 150 000 euron suuruiselle vakuudelliselle asuntolainalle 5,27 %. Avausmaksu 450 euroa. Laskelmassa on huomioitu hoitomaksu 2,50 euroa/kk automaattisena veloituksena. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 239 324,20 euroa ja maksuerien lukumäärä 240 kpl. Esimerkki on laskettu 6.11.2023 korkotiedoilla.

Esimerkkilaskelma on tehty oletuksena, että luotto on nostettu välittömästi kokonaan ja laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaeränä (sisältää lyhennyksen ja koron) 997,08 euroa/kk. Luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan.

Asuntolainan myöntää oma POP Pankkisi. Asuntolainan hinnat voivat vaihdella pankeittain.

Siirry sivulle Velan yleiset ehdot

Siirry sivulle Panttausehdot

Siirry sivulle Takaussehdot

Saako ensiasunnon ostaja etuja? Sivulta löydät tämän ja muiden usein kysyttyjen kysymyksien vastaukset asuntolainasta.

Siirry sivulle Usein kysytyt kysymykset asuntolainasta ›

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä