Hyppää sisältöön

POP Asuntolaina

Hae meiltä Suomen paikallisinta asuntolainaa

Meiltä voit hakea lainaa minkä tahansa pankin asiakkaana ja hoidamme tarvittaessa pankin vaihdon puolestasi. Otathan yhteyttä ja hoidetaan samalla muutkin pankkiasiat kuntoon. 

Täytä hakemus verkossa tai varaa juttutuokio konttorille tai POP Verkkohetki -etätapaamiseen. Tapaamisesta saat asuntolainapäätöksen jopa saman tien.

  • Paljonko tarvitset asuntolainaa? Laske asuntolainalaskurilla esimerkkilaina.
  • Hae asuntolainaasi etukäteen kilpailukykyinen lainalupaus - se ei velvoita sinua vielä mihinkään.
  • Muistathan monipuoliset lisäpalvelumme, kuten lainaturvan, lainavakuutuksen ja korkosuojat.

Asuntolainalaskuri Asuntolainalaskuri

Lainalaskuri ei edellytä kirjautumista ja voit kokeilla erilaisia vaihtoehtoja mielesi mukaan. Lähetä lainahakemuksesi meille, niin olemme pian yhteydessä. Tiesithän, että lainan hakeminen ei edellytä POP Pankin asiakkuutta.

POP Asuntolaina on sijoitus tulevaisuuteen, ja jokainen lyhennys kartuttaa sinun omaisuuttasi

  • POP Pankin asuntolainaa voi hakea minkä tahansa pankin asiakas. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi POP Pankin asiakkaaksi ja hoidamme halutessasi pankin vaihdon sujuvasti puolestasi. Otathan meihin yhteyttä ja hoidetaan samalla perheen kaikki pankkiasiat kuntoon.

  • Oletko jo löytänyt unelmakotisi? Muistathan täyttää lainahakemuksen hyvissä ajoin. Hakemuksella voit hakea lainaa myös sijoitusasunnon tai vapaa-ajan asunnon hankkimiseen. Apua suunnitteluun saat lainalaskurista. 

  • Joustoa tarpeen mukaan. Elämässä sattuu kaikenlaista, joten meiltä voit tarvittaessa hakea esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia. Asuntolainaan voidaan liittää myös POP Lainaturva, joka antaa turvaa yllättävien ja odottamattomien tilanteiden varalle.

  • Turvallinen kokonaisuus. Asuntolaina kulkee mukana usein monia vuosia. Sen vuoksi on tärkeää, että laina sopii sinun suunnitelmiisi ja on tarpeen mukaan muutettavissa. Voit myös turvata lainasi mahdollisilta korkojen nousulta POP Korkosuojauksella. Meillä POP Pankissa on aina kokeneet ammattilaiset auttamassa niin kasvotusten kuin etänäkin. 

Lisätietoa

Siirry sivulle Velan yleiset ehdot

Siirry sivulle Panttausehdot

Siirry sivulle Takaussehdot

Saako ensiasunnon ostaja etuja? Sivulta löydät tämän ja muiden usein kysyttyjen kysymyksien vastaukset asuntolainasta.

Siirry sivulle Usein kysytyt kysymykset asuntolainasta ›

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä