Hyppää sisältöön
Palvelukatko POP Pikalaina -palvelussa torstaina 28.9.2023

Asuntolaina

POP Pankin asuntolainalla uuteen kotiin

Kaipaatko juuri tarpeisiisi sopivaa asuntolainaa sekä henkilökohtaista pankkineuvojaa? Hae meiltä asuntolainaa tai kilpailuta nykyinen asuntolainasi! 

Meiltä voit hakea asuntolainaa minkä tahansa pankin asiakkaana ja hoidamme tarvittaessa pankin vaihdon puolestasi. Voit hakea lainaa joko yksin tai toisen hakijan kanssa.

Hae asuntolainaa verkossa tai varaa POP Verkkohetki -etätapaaminen tai juttutuokio konttorille. Oletko jo POP Pankin asiakas? Hae lainaa suoraan verkkopankista.

Hae asuntolainaa

Mikäli sinulla ei ole minkään pankin verkkopankkitunnuksia tai haet lainaa vapaa-ajan asuntoon, sijoitusasuntoon tai asumisoikeusasuntoon tai suunnittelet omakotitalon rakentamista, siirry tästä täyttämään lainahakemus.

Asuntolainalaskuri Asuntolainalaskuri

Voit laskea sinulle sopivan laina-ajan, arvioida tuloihisi sopivat kuukausilyhennykset ja varautua nouseviin korkoihin. 

Asuntolaina on sijoitus tulevaisuuteen, ja jokainen lyhennys kartuttaa omaisuuttasi

Mietitkö omaan käyttöön tulevan asunto-osakkeen tai asuinkiinteistön ostamista? Voit hakea asuntolainaa POP Lainalupaus -palvelun kautta, kun sinulla on jo kohde tiedossa, vasta haaveilet uudesta kodista tai haluat kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi. Palvelu kertoo nopeasti, millaisen lainan voisit POP Pankista saada.  

Hakemuksessa kysellään asuntokohteesta, hakijoiden tulo- ja menotiedoista sekä lainan vakuuksista. Tietojen avulla sinulle lasketaan alustava lainaehdotus, jonka voit lähettää suoraan pankkimme käsiteltäväksi. Vastauksen voit saada parhaimmillaan heti tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. 

Turvallinen kokonaisuus ja joustoa tarpeen mukaan

  • Elämässä sattuu kaikenlaista, ja meiltä voitkin tarvittaessa hakea esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia. Asuntolainaan voidaan liittää myös POP Lainaturva, joka antaa turvaa yllättävien ja odottamattomien tilanteiden varalle.

  • Asuntolaina kulkee mukana usein monia vuosia. Siksi lainan tulisi sopia sinun suunnitelmiisi ja olla tarpeen mukaan muutettavissa. Voit myös turvata lainasi mahdollisilta korkojen nousulta POP Korkosuojauksella

  • Tiesitkö, että asuntolainaa voi hakea myös asumisoikeusasunnon hankkimiseen? Askarruttaako remontti tai vuokravakuus? Lue lisää asumisesta ja siihen liittyvistä palveluista Oma koti -sivultamme.

  • Mietityttävätkö korot tai vakuudet? Meillä POP Pankissa kokeneet ammattilaiset ovat aina valmiita auttamaan sinua niin kasvotusten kuin etänäkin. Saat lisätietoa asiakaspalvelusivultamme

Lisätietoa

Siirry sivulle Velan yleiset ehdot

Siirry sivulle Panttausehdot

Siirry sivulle Takaussehdot

Saako ensiasunnon ostaja etuja? Sivulta löydät tämän ja muiden usein kysyttyjen kysymyksien vastaukset asuntolainasta.

Siirry sivulle Usein kysytyt kysymykset asuntolainasta ›

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä