Hyppää sisältöön

Asuntolaina

Hae meiltä Suomen paikallisinta asuntolainaa

Meiltä voit hakea asuntolainaa minkä tahansa pankin asiakkaana ja hoidamme tarvittaessa pankin vaihdon puolestasi. 

Hae asuntolainaa verkossa tai varaa juttutuokio konttorille tai POP Verkkohetki -etätapaamiseen. Oletko jo POP Pankin asiakas? Hae lainaa suoraan verkkopankista.

Mikäli sinulla ei ole minkään pankin verkkopankkitunnuksia tai haet lainaa vapaa-ajan asuntoon, sijoitusasuntoon tai asumisoikeusasuntoon, siirry tästä täyttämään perinteinen lainahakemus.

 • 1. Tunnistaudu

  Tunnistaudu POP Lainalupaus -palveluun verkkopankkitunnuksillasi
 • 2. Hakemus

  Täytä hakemus huolellisesti yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa
 • 3. Lainaehdotus

  Jos hyväksyt lainaehdotuksemme, saat pian sitovan lainalupauksemme

Hyvä pankkipalvelu kuuluu kaikille

Tutustu hyvä ihminen POP Pankin asuntolainaan ja nauti hyvästä palvelusta. POP Pankista voit hakea asuntolainaa minkä tahansa pankin asiakkaana ja mistä tahansa Suomessa. Hae asuntolainaa verkossa ja hoida lainaneuvottelutkin etätapaamisessa POP Verkkohetkessä. 

Asuntolaina on sijoitus tulevaisuuteen, ja jokainen lyhennys kartuttaa omaisuuttasi

Mietitkö omaan käyttöön tulevan asunto-osakkeen tai asuinkiinteistön ostamista? POP Lainalupaus -palvelu kertoo nopeasti, millaisen lainan voisit POP Pankista saada. 
 
POP Lainalupaus -palvelu kerää tiedot asuntokohteesta, hakijoiden tiedoista sekä maksukyvystä. Tietojen avulla palvelu laskee sinulle alustavan lainaehdotuksen, jonka voit lähettää suoraan pankkimme käsiteltäväksi. Saat vastauksen jo muutamassa arkipäivässä. POP Lainalupausta voit hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa.

POP Lainalupauksen käyttö ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Palvelu toimii kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla. Mikäli sinulla ei ole minkään pankin verkkopankkitunnuksia tai haet lainaa vapaa-ajan asuntoon, sijoitusasuntoon tai asumisoikeusasuntoon, siirry tästä täyttämään perinteinen lainahakemus.

Asuntolainalaskuri Asuntolainalaskuri

Voit laskea sinulle sopivan laina-ajan, arvioida tuloihisi sopivat kuukausilyhennykset ja varautua nouseviin korkoihin. 

Turvallinen kokonaisuus ja joustoa tarpeen mukaan

 • Elämässä sattuu kaikenlaista, joten meiltä voit tarvittaessa hakea esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia. Asuntolainaan voidaan liittää myös POP Lainaturva, joka antaa turvaa yllättävien ja odottamattomien tilanteiden varalle.

 • Asuntolaina kulkee mukana usein monia vuosia. Sen vuoksi on tärkeää, että laina sopii sinun suunnitelmiisi ja on tarpeen mukaan muutettavissa. Voit myös turvata lainasi mahdollisilta korkojen nousulta POP Korkosuojauksella

 • Tiesitkö, että asuntolainaa voi hakea myös asumisoikeusasunnon hankkimiseen? Askarruttaako remontti tai vuokravakuus? Lue lisää asumisesta ja siihen liittyvistä palveluista Oma koti -sivultamme.

 • Mietityttävätkö korot tai vakuudet? Kysy meiltä lisää! Meillä POP Pankissa kokeneet ammattilaiset ovat aina valmiita auttamaan sinua niin kasvotusten kuin etänäkin. Saat lisätietoa asiakaspalvelusivultamme

Lisätietoa

Siirry sivulle Velan yleiset ehdot

Siirry sivulle Panttausehdot

Siirry sivulle Takaussehdot

Saako ensiasunnon ostaja etuja? Sivulta löydät tämän ja muiden usein kysyttyjen kysymyksien vastaukset asuntolainasta.

Siirry sivulle Usein kysytyt kysymykset asuntolainasta ›

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä