Hyppää sisältöön
Palvelukatko POP Pikalaina -palvelussa torstaina 28.9.2023

Maksuliikennepalvelut

Kattavien maksuliikennepalveluidemme avulla hoidat yrityksesi maksuliikenteen vaivattomasti ja luotettavasti ja voit itse keskittyä olennaiseen eli liiketoimintaan.  

Hoida yrityksesi asioita kattavien sähköisten palvelukanaviemme avulla

  • POP Mobiili puhelimelle tai tabletille ladattava sovellus, jonka kautta pääset näppärästi tarkistamaan tilin tilanteen ja hoitamaan kaikki tavanomaiset pankkiasiat missä ja milloin tahansa.

  • Verkkopankin kautta näet tilien saldot ja tapahtumat reaaliajassa ja hoidat vaivattomasti laskujen maksun niin kotimaahan kuin ulkomaillekin. Yritysverkkopankin toiminnallisuudet ja valtuudet ovat joustavasti ja käyttäjäkohtaisesti määriteltävissä ja maksat vain niistä palveluista, joita tarvitset.
  • Web Services -yhteys on maksuliikenneaineistojen lähettämiseen ja noutamiseen tarkoitettu kanava, jonka kautta otat turvallisesti ja suojatusti yhteyden pankkiisi omasta pankkiyhteys- tai reskontraohjelmistosta käsin. Sähköinen kirjanpito on sujuvimmillaan, kun ajastat aineistojen noudot ja viennit reskontraan. Web Services -kanava sopii niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille.

  • Kumppanimme Samlinkin maksuliikenteen aineistojen palvelukohtaiset tietue- ja palvelukuvaukset löydät täältä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä