Hyppää sisältöön

Yrityksen POP Taloushetki

Yrittäjä, kaipaisitko tukea muutosten keskellä? Yrityksen POP Taloushetki on tapaaminen, jossa käydään pankin asiantuntijan kanssa kokonaisvaltaisesti läpi yrityksesi taloudellinen tilanne ja tulevaisuuden suunnitelmasi.

Kasvu, investoinnit, omistajanvaihdos - POP Taloushetki tarjoaa apua ja ratkaisuja

Olipa yrityksesi tavoitteena kasvaa, tehdä investointeja tai esimerkiksi valmistautua omistajanvaihdokseen, POP Taloushetkessä tarjoamme apuamme ja ratkaisuja. Tapaamisessa käymme läpi seuraavat asiat:

  • Yrityksesi nykytilanne. Voit kertoa omin sanoin tai tukimateriaalin avulla yrityksesi liiketoiminnasta ja sen kehittymisestä.
  • Tulevaisuuden näkymät. Liiketoimintaympäristö ja sen myötä tavoitteet muuttuvat jatkuvasti. Tapaamisessa käymme läpi yrityksesi tulevaisuuden suunnitelmia ja tavoitteita, ja etsimme ratkaisut näiden toteuttamiseksi. Varmistamme samalla, että yritykselläsi on käytössään kaikki tavoitteita tukevat palvelut.
  • Mahdolliset haasteet. Kartoitamme näköpiirissä olevat haasteet ja autamme niihin varautumisessa.  
Haluamme olla yrityksesi kumppanina sen kaikissa vaiheissa.  Asiakkaillemme ilmaista POP Taloushetken talousneuvontaa kannattaakin hyödyntää säännöllisesti. 
  • POP Verkkohetken voi järjestää myös etätapaamisena

    Tapaaminen voidaan järjestää joko konttorilla tai etätapaamisena POP Verkkohetken avulla, kuinka itse haluat. Lue lisää POP Verkkohetkestä.

Haluaisitko POP Pankin yritysasiakkaaksi?

Jätä yhteydenottopyyntö