Hyppää sisältöön
Huijaussoittoja liikkeellä POP Pankin nimissä

Yrityksen laajentaminen

Onnittelut liiketoimintasi laajentamispäätöksestä

Suomi tarvitsee rohkeita ja investointivalmiita yrittäjiä. Me autamme liiketoimintasi laajentamisessa monipuolisella ja räätälöidyt ratkaisut mahdollistavalla tuote- ja palveluvalikoimallamme.  Alla on joitakin valikoituja esimerkkejä erilaisista rahoitusmahdollisuuksistamme. 

Yrityksen laajentaminen

Liiketoimintasi kasvaessa ja laajentuessa on hyvä keskustella pankkiasiantuntijasi kanssa erilaisista tulevaisuudensuunnitelmiisi sopivista rahoitus- ja sijoitusmahdollisuuksista. 

  • Päivitä liiketoimintasuunnitelmasi; mitä laajenemisella tavoitellaan, mikä on pitkän tähtäimen suunnitelma ja mihin siihen päästään. Onko tarkoitus laajentua uusille markkinoille vai uusiin tuotteisiin tai palveluihin? Ehkä palkata uusia osaajia? Koska investoinnin on tarkoitus maksaa itsensä takaisin?

  • Varaudu delegoimaan ja mahdollisesti myös ulkoistamaan töitä muille keskittyessäsi laajentumiseen. Valvo ja varmista toiminnan tehokkuus ja seuraa yrityksesi maksuvalmiutta. POP Verkkopankki ja POP Mobiili helpottavat esimerkiksi käteistilanteen seuraamista. 

  • Asiantuntijamme kanssa on helppo tutustua erilaisiin yrityksesi tarpeisiin sopiviin rahoitusratkaisuihin. Tarvitsetteko yritystiliin liitettävän luottolimiitin tuomaa joustavuutta käteistilanteen hallintaan?

  • Kiinnostaako tulevien investointien rahoittaminen sijoittamisen avulla? Meiltä löydät vaihtoehtoja myös tähän. 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä