Hyppää sisältöön
Huijausviestejä liikkeellä POP Pankin nimissä
Vakavan sairauden vakuutus

Vakavan sairauden vakuutus

Elämä on tässä ja nyt. Huomista varten kannattaa silti varautua ja minimoida huolien määrää vakavan sairauden yllättäessä.

Arkikiireiltämme emme usein tule ajatelleeksi, että saattaisimme sairastua vakavasti, mutta esimerkiksi joka kolmas suomalainen sairastaa elämänsä aikana syövän. Vakava sairaus tulee aina yllättäen ja silloin on tärkeää päästä nopeasti parhaaseen mahdolliseen hoitoon, jotta voi keskittyä paranemiseen. Kaikista asioista pitää pystyä puhumaan. Kerromme mielellämme lisää.

POP Vakavan sairauden vakuutuksen myöntää AXA.

Voit ottaa vakuutuksen, jos

  • Olet 18-59 -vuotias
  • Omaat väestötietolain mukaisen kotipaikan Suomessa
  • Olet terve

Korvauksen hakeminen

Työttömyyden, sairausloman ja sairaalahoidon kohdalla voit täyttää korvaushakemuksen myös sähköisessä korvauspalvelussa. Voit käyttää palvelua suomeksi tai ruotsiksi.

Kuolemantapausten ja tapaturmaisen pysyvän haitan korvaushakemukset vastaanotetaan edelleen paperisilla lomakkeilla.

Saat apua ja lisätietoja saat myös AXAn asiakaspalvelusta puhelinnumerosta 010 802 844. Palvelu on auki arkisin ma-to 9.00-17.00 ja pe 10.00-17.00.

Puhelu palvelunumeroon maksaa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Kuvituskuva pariskunta

Vakavan sairauden vakuutus läheiselle

Tavaraa on monilla jo liiaksikin, mutta turvaa ei voi olla liikaa. Hanki rakkaimmillesi lisäturvaa elämän myrskyihin.

Lisätietoa

Arki kiireiltämme emme usein tule ajatelleeksi, että saattaisimme sairastua vakavasti, mutta esimerkiksi joka kolmas suomalainen sairastaa elämänsä aikana syövän. Vakava sairaus tulee aina yllättäen ja silloin on tärkeää päästä nopeasti parhaaseen mahdolliseen hoitoon, jotta voi keskittyä paranemiseen.

Vakavan sairauden vakuutuksen esite

Avaintietoasiakirja 

Vakuutuksen tarkoituksena on antaa turvaa vakuutusehdoissa määriteltyjen, luonteeltaan vakavien, yleensä vakuutetun elämänkulkua oleellisesti muuttavien sairauksien varalta. Korvaus maksetaan ehdoissa mainituista sairauksista joko vakuutetulle itselleen tai hänen edunsaajilleen vakuutetun kuollessa vakuutusehdoissa määriteltyyn sairauteen.

Siirry sivulle Vakavan sairauden vakuutuksen vakuutusehdot

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä