Hyppää sisältöön
Huijaussoittoja liikkeellä POP Pankin nimissä

Sijoitus­asuntolaina

Asuntosijoittaminen on kasvattanut suosiotaan, joten se on nykyään hyvin yleinen varallisuuden kartuttamisen muoto. Parhaassa tapauksessa asunnon vuokratulot riittävät kattamaan lainanlyhennykset kokonaan.

Asuntosijoittamisessa kokonaistuotto muodostuu vuokratuotosta ja asunnon mahdollisesta arvonnoususta. Sijoitusasunnon sijainnilla on hyvin suuri merkitys asunnon vuokraamisasteeseen ja vuokratuottoon.

Asuntolainalaskuri auttaa lainan arvioimisessa

Sijoitusasuntolaina tulee mitoittaa oikein suhteessa lainanottajan maksukykyyn. Sijoitusasunnon lainan arvioinnissa suureksi avuksi on asuntolainalaskuri, jonka avulla voit kokeilla erilaisia skenaarioita esimerkiksi takaisinmaksussa ja koroissa.

Huomaathan, että kyseessä on nimenomaan lainalaskuri. Kyseinen laskuri ei siis ole tuottolaskuri eikä sovellu asunnon tuoton arvioimiseen.

Lähetä lainahakemuksesi meille, niin olemme pian yhteydessä. Tiesithän, että lainan hakeminen ei edellytä POP Pankin asiakkuutta.

POP Talousturva turvaa sinut ja läheisesi

Kukaan ei voi ennustaa tulevaisuutta ja mahdollisia vastoinkäymisiä. Siksi kannattaa miettiä, miten on varautunut ikäviin yllätyksiin. POP Talousturva on vakuutusratkaisu, joka tarjoaa sekä mielenrauhaa että taloudellista turvaa lainan takaisinmaksuajalle.

Asuntolainalaskuri Asuntolainalaskuri

Asuntosi­joit­taminen ja sijoitus­asunto­laina

  • Sijoitusasuntolainaa voit hakea pankista samaan tapaan kuin asuntolainaa. Lainaa hakiessa huomioidaan aina lainanottajan maksukyky, jolloin lainamäärä mitoitetaan sopivaksi lainanottajan takaisinmaksukykyyn nähden. 

  • Lainan takaisinmaksun tulee sopia talouteesi silloinkin, kun vuokralainen ei syystä tai toisesta maksa vuokraansa tai asunto olisi ilman vuokralaista.

  • Sijoitusasuntolainan vakuutena yleensä käytetään ostettavaa kohdetta. Riippuen tilanteestasi tarvetta saattaa olla myös lisävakuudelle, joka voi olla esimerkiksi oma asuntosi tai maksullinen POP Lisätakaus.

Lisätietoa

Autamme sinua mielellämme sijoitusasuntolainan pohdinnassa ja rahoituksessa. Lue lisää sijoitusasuntolainan koroista ja niiden mahdollisesta vähennysoikeudesta Vero.fi -sivustolta.

Siirry sivulle Velan yleiset ehdot

Siirry sivulle Panttausehdot › 

Siirry sivulle Takausehdot

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä