Hyppää sisältöön
Kuvituskuva opintolaina

Opintolaina

Opiskelu on elämän parasta aikaa, mutta rahallisesti se on monelle niukkaa. Näin ei tarvitse olla! POP Pankin opintolaina poistaa turhat rahahuolet ja auttaa keskittymään opintoihin. Opintolainan määrä on n. 650€/kk. 

POP Opintolainan edut

  • Opintolaina on valtion takaamaa lainaa. Tämän ansiosta opintolainasi marginaali on todella alhainen. Itse asiassa opintolaina on halvinta lainaa, mitä todennäköisesti tulet koskaan saamaan.
  • Aloita opintolainan takaisinmaksu, vaikka vasta muutama vuosi valmistumisen jälkeen. Takaisinmaksusuunnitelma määritellään aina joustavasti tilanteesi mukaan.  

  • Kun valmistut määräajassa, Kela maksaa sinulle opintolainahyvitystä 40% 2500 euroa ylittävästä osasta. Saat siis parhaimmillaan tuhansia euroja ilmaista rahaa! Tarkempaa tietoa löydät Kelan sivuilta

Näin haet opintolainaa

Ennen opintolainan hakemista sinun pitää vastaanottaa opiskelupaikka ja hakea opintotukea Kelalta. Tukeen kuuluvat opintoraha, opintolaina ja asumislisä. Voit hakea tukia suoraan verkossa. 

Toisen asteen opiskelijana voit hakea lainatakausta samalla kun haet opintorahaa ja asumislisää.

Jos opiskelet korkeakoulussa, hae ensin opintorahaa. Hyväksytyllä opintorahapäätöksellä saat automaattisesti valtiontakauksen opintolainallesi.

Voit hakea POP Opintolainaa, kun olet saanut myönteisen opintoraha- ja takauspäätöksen Kelalta.

Oletko jo asiakas? Hae POP Opintolainaa näppärästi verkkopankistasi. Opintolainahakemus löytyy verkkopankkisi Lainat-välilehdeltä.

Etkö ole vielä asiakas? Täytä opintolainahakemus tai laita viestiä verkkosivujen chatissä niin autamme sinut alkuun! Palvelemme chatissä toistaiseksi arkisin klo 9:00-18:00. Chat-ikkuna on aktiivinen silloin kun asiakaspalvelija on vapaana. 

Voit myös varata itsellesi POP Verkkohetken tai konttoriajan ajanvarauksesta!

Nosta opintolainaa ja nauti opiskeluajasta ilman liiallisia taloudellisia huolia!

Lisätietoa

Valtion takaaman opintolainan yleiset ehdot.

Siirry sivulle Opintolainan yleiset ehdot › 

Mitä täytyy tehdä ennen opintolainan hakemista? Sivulta löydät tämän ja muiden usein kysyttyjen kysymyksien vastaukset opintolainasta.

Siirry sivulle Usein kysytyt kysymykset opintolainasta

Opiskelijakuva

Opiskelijan tietopaketti auttaa!

Voiko opiskelija ostaa asunnon? Löytyykö POP Pankki -ryhmästä töitä opiskelijalle? On luonnollista, että opiskeluaikana kysymyksiä on monia. Siksi olemmekin koonneet tietopaketin opiskelijoille.

Lue lisää

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä