POP Pankista edulliset vakuutukset kaikkiin elämäntilanteisiin

Kysy edullista turvaa niin kodille ja omaisuudelle kuin tapaturmienkin varalta. Meiltä saat myös taloudellista varautumista helpottavat  vakavan sairauden ja kuolemantapaukset kattavat henkilövakuutukset. Tutustu myös säästämisen ja vakuuttamisen yhdistävään vakuutussäästämiseen. 

Vakuutukset

  • Lainavakuutus - jos tulosi laskevat väliaikaisesti esimerkiksi sairauden, tapaturman tai työttömyyden vuoksi, POP Pankin lainavakuutus auttaa lainalyhennysten kanssa. Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa. 
  • POP Henkivakuutus - kaikkein ikävintä ei haluaisi miettiä, mutta siihen voi hyvä olla varautunut. Yksityishenkilöt voivat ottaa henkivakuutuksen myös pariedulla. 
  • POP Perusturva - vaihtoehto, jonka myötä saat kuukausikorvauksen, jos joudut jäämään sairauslomalle esimerkiksi tapaturman vuoksi.
  • POP Elämänvara -  hyödynnä fiksu vakuutussäästäminen. Tee unelmistasi totta säästämällä ja vakuuta samalla itsesi. 
  • Vakavan sairauden vakuutus - turvaa arkesi esimerkiksi sydäninfraktin, syövän tai suuren elinsiirron varalle. Voit valita vakuutusmääräksi joko 20 000, 40 000 tai 60 000 euroa.

POP Vakuutukset

Turvaa kotisi, autosi tai moottoripyöräsi POP Vakuutuksen edullisella vakuutuksella. Tutustu myös joustaviin matka- ja tapaturmavakuutuksiin. 

Autovakuutus
Kotivakuutus
Matkavakuutus
Moottoripyörävakuutus
Muut ajoneuvot
Tapaturmavakuutus

Onko auto sinulle tärkeä, vaikkei kilometrejä kartu niin montaa? POP Vakuutukselta saat myös kilometripohjaisen autovakuutuksen !


Joko tunnet POP Vakuutuksen?

POP Vakuutus on POP Pankkien omistama, verkossa palvelva vakuutusyhtiö. POP Vakuutuksen sivuilla voit helposti laskea hinnan tarvitsemillesi kodin ja auton vakuutuksille. Palvelusta näet myös selkeästi mitä vakuutus kattaa ja millaiset sen ehdot ovat - ilman jonottamista!