<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Huijausviestejä liikkeellä POP Pankin nimissä
Metsämaisema, kuvituskuva.

POP Pankki Kurikka - Arvonnan säännöt

 1. Arvonnan järjestäjänä toimii POP Pankki Tampere (myöhemmin tässä tekstissä "arvonnan järjestäjä").

 2. Arvontaan osallistuvat kaikki POP Pankki Kurikan verkkosivuilla 18.11. - 30.11.2021 välisenä aikana sähköisen arvontalomakkeen täyttäneet. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. 

 3. Arvonnan palkintona on liput kahdelle lauantaina 4.12.2021 Mad Xmas -festivaaleille sekä Latela Car Show -autonäyttelyyn Tampereen messu- ja urheilukeskukseen. Lippujen arvo on yhteensä 156 euroa. 

  Mad Xmas -festivaalitapahtuman peruunnuttua vallitsevan koronatilanteen takia, arvontapalkintona on liput kahdelle Latela Car Show -autonäyttelyyn 4. - 5.12.2021 sekä 50 euron lahjakortti Motonettiin. 

 4. Palkinto arvotaan arvonnan päättymisen jälkeen keskiviikkona 1.12.2021 kaikkien osallistumisajan sisällä sähköisen arvontalomakkeen täyttäneiden kesken. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinnon noudosta tai toimittamisesta sovitaan erikseen (toimitus vain Suomeen).

 5. Saatuja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille, vaan niitä käytetään ainoastaan palkinnon lähettämistä varten.  

 6. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi verkkoyhteyden katkoksista) arvonnan osallistumisen yhteydessä.

 7. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. 

 8. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.

 9. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. 

 10. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

 11. Erityisesti huomioitavaa on, että arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median. 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä