Hyppää sisältöön
Tausta_liila_2000x800

POP Pankki Järvi-Suomi

  • Anne Puolakka

    Anne Puolakka

    Juristi, julkinen kaupanvahvistaja

    Soita minulle ja varaa aika 010 3381 867

Olen Järvi-Suomen Osuuspankin juristi Anne Puolakka. Olen työskennellyt Järvi-Suomen Osuuspakin Siilinjärven konttorilla vuodesta 2022 lähtien. Vaikka toimipaikkani onkin Siilinjärvellä, niin palvelen asiakkaita meidän kaikilla konttoripaikkakunnilla. Koulutukseltani olen oikeustieteen maisteri ja toimin myös kaupanvahvistajana.

Vastuulleni Järvi-Suomen Osuuspankissa kuuluvat perhe- ja perintöoikeudelliset palvelut sekä yritysten lakipalveluihin liittyvät asiat. Teen yksityishenkilöille mm. edunvalvontavaltuuksia, testamentteja, kauppakirjoja, avioehtoja ja ositussopimuksia. Lisäksi työskentelen paljon kuolinpesiin liittyvien asioiden parissa ja hoidan niin perukirjoja kuin perinnönjakojakin.

Minulla on vankka kokemus yritysrahoituksesta. Tarvittaessa voin olla apuna esimerkiksi yrityskaupoissa tai osakassopimusten laadinnassa. Otathan rohkeasti yhteyttä!

Aina lakipalveluihin liittyvät asiat eivät ole helppoja ja usein niissä on mukana syviä ja suuriakin tunteita. Olen saanut asiakkailtani kiitosta siitä, että kohtaan heidät avoimesti, ystävällisesti ja hankalammatkin asiat käydään yhdessä tarkasti läpi.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä