Hyppää sisältöön
Tausta_liila_2000x800

POP Pankki Järvi-Suomi

  • Voutilainen Sanna-1

    Sanna Voutilainen

    Juristi, julkinen kaupanvahvistaja

    Soita minulle ja varaa aika 010 3381 806

"Olen Sanna Voutilainen ja työskentelen juristina Järvi-Suomen Osuuspankissa. Olen valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi vuonna 1993 ja suorittanut valmistuttuani varatuomarin titteliin oikeuttavan tuomioistuinharjoittelun. Lakiasiaintoimistovuosien jälkeen siirryin pankkiin, jossa olen työskennellyt vuodesta 1999 lukien.

Kotikonttorini on Siilinjärvi, mutta tarvittaessa tapaamisia sovitaan myös Kuopioon ja Nurmekseen. Pankki tarjoaa lainopillisia palveluita varsin laajasti eli laadin edunvalvontavaltakirjoja, avioehtoja, testamentteja, osituksia, perukirjoja, perinnönjakosopimuksia ja kauppakirjoja. Riita- ja rikosasioiden hoito ei kuitenkaan palveluvalikoimaan kuulu.

Kokemukseni mukaan asiakkaamme arvostavat sitä, että heidän tarpeensa arvioidaan omasta pankista löytyvän asiantuntijan kanssa ja tarvittavien asiakirjojen laadinta onnistuu pankissa. Tyytyväinen asiakas on paras kiitos työstä ja on ilo huomata, että aiemmin hoidetut toimeksiannot ovat vuosien mittaan poikineet yhä uusia tehtäviä."

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä