Hyppää sisältöön

Katkoksia Kurikan Osuuspankin palveluissa 3.6.2023

Kurikan Osuuspankin palveluissa on odotettavissa joitakin käyttökatkoksia la 3.6.2022 johtuen pankin sulautumisesta Jämijärven Osuuspankin kanssa.  

Kurikan Osuuspankin palveluissa on sulautumisen teknisestä vaiheesta johtuva käyttökatkos la 3.6.2023 arviolta klo 4.30–16.00 välisenä aikana. Tällöin muun muassa: verkko- ja mobiilipankit ovat poissa käytöstä. POP Visa Debit-, Visa Debit Online- ja Electron-korteilla käteisnostot eivät toimi katkon aikana ja korteilla maksaminen toimii rajoitetusti. POP Visa Credit -korteilla korttimaksut ja käteisnostot sen sijaan toimivat normaalisti katkon aikana. Pankkitunnuksilla tunnistautumista edellyttävien verkko-ostojen tekeminen on pois käytöstä katkojen aikana.   

– Yhteensulautuminen on edennyt aikataulun mukaisesti. Sulautumisemme on rekisteröity alkavaksi 31.5.2023, mutta olemme ajoittaneet asiakkuuksien siirtämiseen liittyvän teknisen käyttökatkoksen viikonlopulle, jotta tästä olisi mahdollisimman vähän vaivaa asiakkaillemme, toteaa Kurikan Osuuspankin toimitusjohtaja Antti Savola. Käyttökatkoksesta johtuen asiakkaiden on hyvä suunnitella asiointia etukäteen mahdollisten käteis- ja korttimaksamisen tarpeiden osalta, esimerkiksi viikonlopun päättäjäisjuhlia silmällä pitäen, lisää Savola. 

– Kurikan Osuuspankin asiakkaisiin teknisellä fuusiolla ei käyttökatkosta lukuunottamatta ole vaikutusta. Pankin virallinen nimi on jatkossakin Kurikan Osuuspankki. Odotamme pankeissa innolla sulautumista. Jämijärven Osuuspankki laajentaa konttoriverkostoamme Satakuntaan. Työllistämme arviolta 50 henkilöä ja meillä on vahva osaajajoukko palvelemaan sekä henkilö- että yritysasiakkaita, summaa Savola. 

Uusi pankki lukuina 

  • 4 konttoria (Kurikka, Jämijärvi, Ideapark Seinäjoki ja Tampere) sekä valtakunnallisesti palveleva digikonttori POP Online 
  • Noin 50 asiantuntijaa palveluksessa 
  • Tase 478 milj. € 
  • yli 18 000 asiakasta 
  • Vakavaraisuusaste noin 17 % 

 

Lisätietoja:  

Antti Savola, POP Pankki Kurikan toimitusjohtaja, antti.savola@poppankki.fi,
040 5525 692
 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä