<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön

POP Pankki Kurikan Osuuspankki avaa Digikonttorin

POP Pankki Kurikan Osuuspankki vastaa pankkipalveluiden kysynnän voimakkaaseen kasvuu perustamalla uuden verkossa asiakkaita palvelevan Digikonttorin syksyn 2021 aikana. 

Kurikan Osuuspankin liiketoiminta on kasvanut vauhdilla ja positiivisimpana elementtinä tähän on kysynnän voimakas kasvaminen uusien asiakkaiden kautta.

"Meidän on vastattava kysyntään sen vaatimalla tavalla eli pääosa uusista asiakkaista hektisessä elämäntilanteessaan arvostaa pelkästään verkkotapaamismahdollisuutta. Myös korona-aika on kasvattanut verkkotapaamismääriä nyt jo jopa kuusinkertaiseksi aikaisempaan nähden", toteaa toimitusjohtaja Antti Savola Kurikan Osuuspankista.


Rekrytoinnit syksyn aikana 

"Olemme varautuneet perustettavaan digikonttoriin neljän asiakasvastaavan rekrytoinnilla vastataksemme kysyntään sekä asiakaslupaukseemme. Digikonttorin palvelupäällikön rekrytointi on jo käynnistynyt", kertoo toimitusjohtaja Savola.

Kurikan Osuuspankilla on kivijalkakonttorit Kurikassa, Tampereella sekä Ideaparkin kauppakeskuksessa Seinäjoella. Perustettava digikonttori tulee toimimaan Tampereen konttorilta käsin. Vaikka uusi konttori Tampereella sijaitseekin, voi konttorin asiakkaaksi tulla mistä päin Suomea tahansa, koska asiointi hoituuu täysin verkossa. 

"Haluamme edelleenkin mahdollistaa kaikille asiakkaille heille soveltuvan ja parhaan tavan asioida pankissamme, joten myös tapaamiset pankin konttoreissa ovat edelleen tärkeässä asemassa. Ja meille kaikille on suorat puhelinnumerot", korostaa Savola.


Täyden pankkipalvelun asiantuntijakonttori

Digikonttorin asiakasvastaava toimii täysin samoin kuin kollegansa kivijalkakonttorissa, eli toimii asiantuntijana niin päivittäisasioinnin tuotteissa, rahoituksen sekä säästämisen tuotteissa ja on myös erityisen tärkeässä roolissa vakuutustuotteiden osaajana.

Kurikan Osuuspankin digikonttori rakentuu syksyn 2021 aikana ja uuden konttorin tavoitteena on päästä toimimaan täydellä teholla vuoden 2022 alusta.

"Tällä uudella digikonttorilla haluamme uudistua rahoitustoimialan vaatimalla tavalla perinteitäkään unohtamatta", lisää toimitusjohtaja Antti Savola.

Parasta pankkipalvelua jatkossakin

POP Pankit saivat suuren luottamuksen asiakkailtaan, kun syyskuussa julkaistun puolueettoman Epsi Ratingin tekemän tutkimuksen mukaan POP Pankit olivat jo 10. kertaa Suomen paras asiakaspalvelupankki. ”Olen tuloksesta erityisen iloinen ja kiitän asiakkaitamme saamastamme luottamuksesta sekä henkilökuntaamme hienosta työstä”, summaa Antti Savola.

Avoimet työpaikat POP Pankki Kurikan Osuuspankissa

Lisätiedot:
Antti Savola, Kurikan Osuuspankin toimitusjohtaja
Antti Savola, toimitusjohtaja, Kurikan Osuuspankki, puh. 040 552 5692,  antti.savola@poppankki.fi

POP Pankit ovat asiakkaitaan varten perustettuja osuuskuntamuotoisia pankkeja, joilla tutkimusten mukaan on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat ja paras asiakaspalvelu. POP Pankki -ryhmään kuuluu 21 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy, POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja POP Pankkikeskus osk.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä