<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Perhe olohuoneessa, kuvituskuva.

Ihmisläheinen pankkipalvelu käytännössä

Sanna ja Pauli Koivula ja asiakasvastaava Riitta Mikkola Kurikan konttorilla, kuvituskuva.

Luottamuksellinen, pitkäaikainen ja avoin suhde pankin kanssa kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Se on kuitenkin täysin mahdollista.

Pitkäaikainen asiakassuhde syntyy luottamuksesta

Kurikan Osuuspankki on ollut Sanna ja Pauli Koivulan pankki lapsesta lähtien. Myös Koivuloiden 11- ja 13-vuotiailla pojilla on tilit pankissa. 

- Välillä kilpailutimme muitakin pankkeja, mutta ei siitä mitään tullut. Ei ole ollut tarvetta vaihtaa pankkia, koska täällä on sujunut kaikki hyvin. Tuttujen ihmisten kanssa on mukava asioida, Koivulat toteavat yhteen ääneen. 

Koivuloilla on sovittu tapaaminen asiakasvastaavamme Riitta Mikkolan kanssa. Mikkola on hoitanut perheen raha-asioita jo vuosien ajan: on neuvoteltu lainat ja otettu niihin turvaksi lainavakuutus. Tapaamiset on sovittu joustavasti, jotta töistäkin ehtii pankkiin. 

- POP Taloushetki -keskustelun kävimme yhdessä noin vuosi sitten. Koivuloilla on asiat kunnossa, koska heillä on esimerkiksi POP Perusturva tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalta, Mikkola kertoo. 

Paperit ja asiat kunnossa

Sanna ja Pauli Koivula allekirjoittivat sopimuksen vapaa-ajan asunnon lainasta Kurikan Osuuspankissa asiakasvastaava Riitta Mikkolan kanssa. 

- Ostimme äidin kotitilan Jalasjärveltä ja tarvitsimme siihen rahoitusta. Nyt asiat hoituvat hyvin, kun saimme oman kesämökkimme myytyä, Pauli Koivula kertoo.

Häntä kiinnostaisi jopa muuttaa pysyvästi Jalasjärvelle, mutta muu perhe pysyy tiukasti Kurikan keskustassa, jossa ovat vanhempien työpaikat ja lasten koulu. Pauli on paljon yöaikaan liikenteessä Himmiät Tähäret -yhtyeensä kanssa. Sanna puolestaan kaasuttelee kesällä moottoripyörällä pitkin Pohjanmaata. 

Koivuloille on tärkeää, että asiat ja paperit ovat kunnossa. Niin kaupantekoon kuin aiemmin perunkirjoihinkin pariskunta sai apua pankin lakimieheltä Aleksi Forsströmiltä

- Aleksilta tulee koko lakikirja kuin apteekin hyllyltä, ja hän osaa kertoa asiat kansantajuisesti. On turvallista hoitaa asioita hänen kanssaan, Koivulat kehuvat. 

- Koivulan perheen kanssa on helppo asioida, koska meillä on luottamuksellinen ja avoin suhde. On hienoa, että pankki voi olla mukana toteuttamassa perheen unelmia. Asioimme näin kasvotusten ja myös verkkopankin kautta, Mikkola kertoo.

Ota yhteyttä, niin toteutetaan sinunkin unelmasi. 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä