<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Vene laiturilla, kuvituskuva

POP Pankki Tampere - Arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjänä toimii POP Pankki Tampere, Kurikan Osuuspankki (myöhemmin tässä tekstissä "arvonnan järjestäjä").

  2. Arvontaan osallistuvat kaikki Tampereen Asta-messsujen aikana 3. - 5.9.2021, viimeistään 5.9.2021 klo 24.00 sähköisellä arvontalomakkeella arvontaan osallistuneet.  Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. 

  3. Asta-messujen arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan POP Jopo polkupyörä (arvo 400 €). Palkinto arvotaan viikon sisällä osallistumisajan sulkeuduttua kaikkien osallistumisajan sisällä osallistuneiden kesken. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Voittajan tulee noutaa palkinto POP Pankin Tampereeen konttorilta, Hämeenkatu 31. 

  4. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Saatuja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille, vaan niitä käytetään ainoastaan palkinnon toimittamista varten. 

  5. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvonnan osallistumisen yhteydessä.

  6. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. 

  7. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.

  8. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

  9. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

  10. Erityisesti huomioitavaa on, että arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median. 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä