<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Liila tausta, kuvituskuva.

POP Online - henkilökohtaiset pankkipalvelut verkossa

Teinityttö ja tiiliseinä, kuvituskuva.

Helppoa pankkiasiointia verkossa - henkilökohtaisesti

POP Pankki Online palvelee henkilöasiakkaita aivan kuten fyysisessäkin pankkikonttorissa – mutta nykyaikaisesti verkossa  Kun haluat hoitaa pankkiasiasi helposti, nopeasti ja oikean ihmisen kanssa, niin käänny puoleemme. Tavoitat meidät verkossa tai puhelimitse.
 
Saat meiltä kaikki pankkipalvelut, mitä henkilöasiakas tarvitsee verkko- ja mobiilipankista sijoittamisen ratkaisuihin, lainojakaan unohtamatta. Saat asuntolainatarjouksen nopeasti ja helposti. 

Verkkotapaamisessa pankkiasiat hoituvat
kätevästi kotisohvalta

Tavataan sovittuna ajankohtana netissä, POP Verkkohetkessä. Voit keskustella kanssamme mistä tahansa pankkiasioista luottamuksellisesti täysin salatulla yhteydellä. Sinun tarvitsee vain tunnistautua tapaamiseen minkä tahansa pankin verkkopankkitunnuksilla. 

Voit kertoa meille tilanteesi ja tarpeesi niin löydämme sinulle parhaan ratkaisun.

POP Onlinen Anssi, Minna ja Manu-koira, kuvituskuva.

POP Onlinessa sinua palvelee oma yhteyshenkilö

Meillä POP Pankissa jokaisella asiakkaallamme on henkilökohtainen talousneuvoja eli ikioma asiakasvastaava. Tavoitat asiakasvastaavasi vaivattomasti soittamalla hänelle suoraan tai laittamalla viestiä verkkopankin kautta. Asiointi on helppoa, sillä oma asiakasvastaavasi tietää jo ennestään tilanteesi eikä sinun tarvitse kertoa koko tarinaasi alusta alkaen.
 
Kun haluat meihin yhteyden, niin soita ja sovitaan tapaamisaika. Numerot asiantuntijoillemme löydät alempaa. Jos taas haluat jutella turvallisen salatun yhteyden kautta verkossa, niin varaa POP Verkkohetki. Tai sitten jätä meille yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä.
 
Tavoitat meidät sähköpostitse etunimi.sukunimi@poppankki.fi. Viranomaispyynnöt ja tiedustelut osoitteeseen info.kurikka@poppankki.fi.  Salaamatonta sähköpostia ei turvallisuussyistä kuitenkaan kannata käyttää omista pankkiasioista keskusteluun. Siihen soveltuu paremmin suojattu verkkopankkiyhteys.

Tutustu asiantuntijoihimme paremmin
klikkaamalla nimeä!

Pankin vaihtaminen on helppoa

Kun haluat henkilökohtaista tutkitusti Suomen parasta pankkipalvelua (Epsi Rating) niin sinun tarvitsee vain soittaa meille, varata tapaamisaika tai jättää lainahakemus (valitse hakemukselle pankkihaun kautta "Online") tai yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

POP Mobiili, kuvituskuva

Juuret Etelä-Pohjanmaalla

Emopankkimme on Etelä-Pohjanmaalla Kurikassa. Tampereella pankkimme on toiminut jo yli 20 vuoden ajan. Kolmas konttorimme on Seinäjoen Ideaparkissa. Olemme täysin suomalainen pankki ja teemme päätökset paikallisesti ja nopeasti.

Kiinteä verkko
8,35 snt/puh + 16,69 snt/min
Matkapuhelimesta
8,35 snt/puh 16,69 snt/puh
Ulkomailta
Tavallinen ulkomaanpuheluhinta

POP Online Digikonttorin aukioloajat:

Maanantai
10.00 - 19.00
Tiistai
10.00 - 16.00
Keskiviikko
10.00 - 19.00
Torstai
10.00 - 16.00
Perjantai
10.00 - 16.00

Paras_pankki_EPSI23_IG (1)

POP PANKKI ON SUOMEN PARAS PANKKI JO KAHDETTATOISTA KERTAA! (*Epsi Rating)

Oikeasti, ihan tutkitusti paras. Suomen parhaan pankin valitsevat tietysti suomen parhaat asiakkaat.

Ja jos et vielä ole Suomen parhaan pankin asiakas, niin hoidetaan homma kuntoon!

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä