POP Taloushetki - hetki taloutesi suunnitteluun ja hallintaan

Suunnitteletko asunnonvaihtoa, kesämökin hankintaa tai autokauppoja? Haaveiletko remontista tai lomamatkasta, mietitkö miten parhaiten säästäisit ylimääräiset varasi? Tai ehkä sinua vain askarruttaa tulevaisuus; äkillinen sairastuminen, työkyvyttömyys, työttömyys, lomautus, eläkevuodet tai mikä hyvänsä. Silloin on oikea hetki POP Taloushetkelle. 

Varaa aika POP Taloushetkeen

Pankki- ja talousasioissa on paljon pähkäiltävää ja usein on hyvä, että asioista voi keskustella oman asiakasvastaavan kanssa. POP Taloushetki on POP Pankin kehittämä talouspalvelu, jossa voit yhdessä pankin asiantuntijan kanssa käydä läpi nykytilanteesi, tulevat muutokset ja tavoitteesi tulevaisuudelle. Keskustelun tarkoituksena on selvittää tavoitteesi ja etsiä ratkaisut niiden saavuttamiseksi ja vastoinkäymisiin varautumiseksi. 

Kaiken tavoitteena on tietysti, että sinä voisit keskittyä siihen tärkeimpään eli oman elämäsi täysipainoiseen elämiseen.

POP Taloushetken voi järjestää myös etätapaamisena

POP Verkkohetki on POP Pankin oma videopalvelu, jonka ansiosta voit pitää myös POP Taloushetken vaikka kotoasi käsin. Lue lisää POP Verkkohetkestä sivuiltamme.

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä!

POP Pankki Kurikka

0201645000

POP Pankki Tampere

0201645050

POP Pankki Ideapark Seinäjoki

0201645020

Tai varaa aika tapaamiseen