<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä
Hakemuksen lähetys, kuvituskuva.

POP Taloushetki

Suunnitteletko asunnonvaihtoa, kesämökin hankintaa tai autokauppoja?

Haaveiletko remontista tai lomamatkasta, mietitkö miten parhaiten säästäisit ylimääräiset varasi? Tai ehkä sinua vain askarruttaa oman talouden hoito tai tulevaisuuden yllättävät tapahtumat, kuten:

  • äkillinen sairastuminen
  • työkyvyttömyys
  • työttömyys
  • lomautus
  • eläkevuodet
  • tai mikä hyvänsä.

Silloin on oikea hetki POP Taloushetkelle! Asiantuntijamme antavat sinulle yksilöllistä ja tarpeidesi mukaista talousneuvontaa – oli elämäntilanteesi mikä tahansa.


Asiakkaat kuvituskuva.

Pop Taloushetki - Hetki oman taloutesi suunnitteluun ja hallintaan  

Oman talouden hoidossa on paljon pähkäiltävää ja usein on hyvä, että asioista voi keskustella oman asiakasvastaavan kanssa.

POP Taloushetki on POP Pankin kehittämä talouspalvelu, jossa voit yhdessä pankin asiantuntijan kanssa käydä läpi nykytilanteesi, tulevat muutokset ja tavoitteesi tulevaisuudelle. Keskustelun tarkoituksena on selvittää tavoitteesi ja etsiä ratkaisut niiden saavuttamiseksi ja vastoinkäymisiin varautumiseksi. 

Kaiken tavoitteena on tietysti, että sinä voisit keskittyä siihen tärkeimpään eli oman elämäsi täysipainoiseen elämiseen.

POP Taloushetken voi järjestää myös etätapaamisena

POP Verkkohetki on POP Pankin oma videopalvelu, jonka ansiosta voit pitää myös POP Taloushetken vaikka kotoasi käsin.

Lue lisää POP Verkkohetkestä sivuiltamme

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä