<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä
Nainen ja kannettava tietokone, kuvituskuva.

POP Verkkohetki

Pankkiasiat kuntoon tilanteessa kuin tilanteessa – helposti verkossa

Verkkohetki on videotapaaminen sinun ja oman asiakasvastaavasi välillä. Verkkotapaamisessa voit keskustella luottamuksella ihan mistä tahansa pankkiasioistasi.

Voit hoitaa pankkiasiat verkossa helposti kotisohvalta poistumatta – varaa oma POP Verkkohetkesi POP Pankin sähköisestä ajanvarauksesta, soittamalla tai lähettämällä meille verkkopankkiviestin. Jos olet jo varannut verkkohetken, voit liittyä siihen alta. 


Helppo ja nopeaa asiointia verkkotapaamisella

POP Verkkohetken avulla voit hoitaa myös vaativat pankkiasiat luottamuksellisesti oman asiakasvastaavasi kanssa. Mikä parasta, voit hoitaa asiasi silloin kun sinulle parhaiten sopii ja missä ikinä oletkin. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset, tietokoneen ja verkkoyhteyden!

Asiakkaamme luottavat verkkotapaamiseen niin säästämiseen, sijoittamiseen kuin lainoihinkin liittyvissä asioissa. Tiesithän, että voit varata POP Verkkohetken, vaikket vielä olisikaan POP Pankin asiakas? Myös muut perheenjäsenesi voivat osallistua verkkohetkeen.

Nainen, kissa ja läppäri kuvituskuva.

Ennen POP Verkkohetkeä:

  • Ota esiin verkkopankkitunnuksesi
  • Varaa mukaan tarvittavat paperit
  • Varmista, että olet tilassa jossa voit puhua häiriöttä

Näin aloitat POP Verkkohetken

  1. Kopioi POP Verkkohetki -kutsuviestissä ollut liittymiskoodi.
  2. Siirry POP Pankin verkkosivuille ja valitse palveluista POP Verkkohetki. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi ja liitä liittymiskoodi sille varattuun kenttään. Testaa laitteisto ennen tapaamiseen liittymistä.
  3. Aloita tapaaminen napauttamalla aloituspainiketta.

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä