Hyppää sisältöön

Hae Lapuan konttorille töihin!

Olisitko sinä uusi asiakasneuvojamme Lapuan konttorille?

Etsimme asiakasneuvojaa päivittäispalveluiden pariin Lapuan konttorille. Asiakasneuvojan tehtävässä työskentelet konttorin kassapalvelussa ja hoidat myös muita asiakkaiden päivittäispalveluita ja kontaktointia konttorilla, puhelimitse ja verkossa.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta, oma-alotteisuutta sekä myyntihenkistä ja aktiivista asiakaspalveluasennetta. Työkokemuksen vastaavista tehtävistä luemme valintatilanteessa eduksi. Olet iloinen, rohkea ja helposti lähestyttävä; kun asiakas astuu sisään konttoriin, kohtaa hän ensimmäiseksi sinut.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen 
  • Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän
  • Koulutus- ja kehitysmyönteisen työympäristön
  • Tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön
  • Luotettavan työnantajan ja hyvät henkilökuntaedut

Lisätietoja tehtävästä antavat Asiakkuusjohtaja Hanne Norjavuori puh. 010 301 8535 ja Hallintojohtaja Päivi Ulvinen puh. 010 301 8542

Tervetuloa mukaan tiimiimme! Kerro hakemuksessa alustava palkkatoiveesi ja lähetä se viimeistään 20.8.2023. Käymme hakemuksia läpi ja voimme aloittaa haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Lakeuden Osuuspankki on jäsentensä omistama, täysin suomalainen, itsenäinen ja vakavarainen pankki. Tarjoamme asiakkaillemme pankkipalveluita kattavasti ja laadukkaasti sekä konttoreissa että etänä verkossa. Meillä työskentelee noin 60 pankkialan ammattilaista viidessä eri toimipisteessä Isossakyrössä, Kokkolassa, Lapualla, Seinäjoella ja Vaasassa.

Hae paikkaa tästä!

 

Rekry_kuvitus_PostIt_print

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä