Hyppää sisältöön

Haemme notariaattisihteeriä/pankkilakimiestä Vaasan konttorille

Etsimme notariaattisihteeriä tai pankkilakimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme lainopillisten toimeksiantojen hoitaminen yhdessä muiden lakimiestemme ja notariaattisihteeriemme kanssa. Toimeksiannot liittyvät pääosin perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä kauppa- ja lahjakirjojen laatimiseen. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Vaasan konttorilla, mutta kohtaamme asiakkaamme joustavasti hänelle sopivimmassa konttorissa ja palvelukanavassa. Tehtävä aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi OTK/OTM,  oikeusnotaari tai -tradenomi. Voit myös olla em. opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija. Muulla koulutustaustalla sinulla tulee olla aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. 

Haluaisitko sinäkin olla osa Suomen parasta (Epsi Rating 2022) pankkia? Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän; koulutus- ja kehitysmyönteisen työympäristön; tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä luotettavan työnantajan ja hyvät henkilökuntaedut. Odotamme sinulta aktiivista asiakaspalveluasennetta sekä halua ja kykyä kehittyä tehtävässäsi. Nautit vaihtelevista tilanteista, toimit itsenäisesti ja haluat panostaa erinomaiseen asiakaskokemuksen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Lakiasiainjohtaja Juho Hinkkanen p. 040 650 0468 ja hallintojohtaja Päivi Ulvinen p. 010 301 8542

LAKEUDEN OSUUSPANKKI on jäsentensä omistama, täysin suomalainen, itsenäinen ja vakavarainen pankki. Tarjoamme asiakkaillemme pankkipalveluita kattavasti ja laadukkaasti sekä konttoreissa että etänä verkossa. Meillä työskentelee noin 60 pankkialan ammattilaista viidessä eri toimipisteessä Isossakyrössä, Kokkolassa, Lapualla, Seinäjoella ja Vaasassa. 

Hae 6.12.2022 mennessä.

HAE PAIKKAA

 

 

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä