POP Pankkikeskuksen ja Bonum Pankin avoimet työpaikat

Alta näet parhaillaan avoinna olevat haut. Tarkemmat tiedot avoimista paikoista näet rekrytointisivuiltamme. Seuraa myös pankkiemme omaa ilmoittelua.

Haemme Bonum Pankille Espooseen RISKIANALYYTIKKOA

Risk Control -tiimimme kaipaa riskianalyytikkoa vakituiseen tehtävään. Tiimi vastaa keskusluottolaitoksen liiketoiminnan riskien valvonnasta, ennusteista ja viranomaisraportoinnista. Tunnet riskienvalvonnan kriittiset peruskäsitteet ja prosessit sekä ymmärrät toimialan sääntelykehikon vaatimukset.

Lue lisää ja täytä hakemus

Haemme Bonum Pankille Vaasaan PALVELUNEUVOJIA

Haemme kahta palveluneuvojaa vakituiseen, kokoaikaiseen työhön palvelukeskuksessamme Vaasassa. Työnkuvaasi sisältyy aktiivinen nykyisten asiakassuhteiden hoito digitaalisissa kanavissa, ulossoittotyö, sekä uusasiakashankinta. Toimit uusien asiakkaiden tärkeänä ensikontaktina pankkiimme.

Lue lisää ja täytä hakemus

Haemme POP Pankkikeskukseen DIGITAALISTEN PALVELUIDEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Sykkiikö sydämesi loistavalle asiakaspalvelulle, digitaalisille kanaville ja arvoa tuottavien pankkipalveluiden kehittämiselle? POP Pankkikeskukseen haetaan nyt kokenutta digitaalisten palveluiden kehityspäällikköä muotoilemaan ja toteuttamaan uusia myynnin ja asiakaskohtaamisen työkaluja.  

Lue lisää ja täytä hakemus

Haemme POP Pankkikeskukseen MYYNNIN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Suhtaudutko intohimoisesti myyntiin, myynnin kehittämiseen, valmentavaan esimiestyöhön ja muutosjohtamiseen? Olet avainasemassa kehittämässä POP Pankkien myyntiä ja myynnin johtamista. Vastaat  lisäksi myynnin johtamismallin ryhmätasoisesta kehittämisestä. 

Lue lisää ja täytä hakemus

Haemme POP Pankkikeskukseen SISÄISTÄ TARKASTAJAA

Haemme POP Pankkikeskukseen sisäistä tarkastajaa vakituiseen tehtävään osaksi POP Pankkikeskuksen tarkastustiimiä. Tehtävässä sinulla tulee olemaan itsenäinen rooli yksittäisten tarkastusten toteutuksessa, raporttien laadinnassa ja tarkastusten seurannassa.

Lue lisää ja täytä hakemus

Haemme POP Pankkikeskukseen DIGITAALISTEN PALVELUIDEN ASIANTUNTIJAA

Sykkiikö sydämesi loistavalle asiakaspalvelulle, digitaalisille kanaville ja arvoa tuottavien pankkipalveluiden kehittämiselle? Meillä pääset kehittämään ja ylläpitämään POP Pankki –ryhmän digitaalisia palveluita yhdessä Kanava- ja palvelukehitystiimin kanssa.

Lue lisää ja täytä hakemus

 

Tiesitkö, että...

POP Pankki on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Olemme sitoutuneet kampanjan kuuteen periaatteeseen, jotka ovat syrjimättömyys, esimiestyöhön panostaminen, työelämän tasapainon tukeminen, työn sisältö ja merkitys sekä näiden kehittäminen, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus. 

Suomalaisen Työn Liitto on Vastuullinen työnantaja -kampanjassa asiantuntijakumppanina ja suojelijana. POP Pankille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-sertifikaatti  osoituksena palvelun kotimaisuudesta sekä sitoutumisesta tuotannon ja toiminnan vastuullisuuteen sekä hyvään työnantajuuteen.