Kehityspäällikkö, rahoitus

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), POP Pankkien yhteenliittymän keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

Etsimme POP Pankkiliittoon kehityspäällikköä rahoituksen tuotealueelle. Tehtävässä vastaat tuotealueen kehittämisestä POP Pankki -ryhmässä. Toimenkuvaasi kuuluu lisäksi ryhmän jäsenpankkien koulutus ja neuvonta tuotealueeseen liittyvissä asioissa.

Sinulla on kokemusta pankkiliiketoiminnasta ja tunnet hyvin antolainauksen tuotteet ja liiketoimintaprosessit. Kykenet kehittämään tuotealueen tuotteita, palveluita sekä niihin liittyviä liiketoimintaprosesseja niin konttoriverkostossa kuin digitaalisissa kanavissakin. Työntekijänä olet energinen, etkä pelkää tarttua vaikeisiinkaan töihin.

Tarjoamme sinulle
• mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä
• keskeisen näkymän suomalaisen pankkialan kehitykseen
• kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät henkilöstöedut sekä modernit toimitilat erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä
• mukavat työkaverit


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 25.8.2017 mennessä tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Jaakko Pulli (jaakko.pulli@poppankki.fi, 050 420 0925).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Controller

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), POP Pankkien yhteenliittymän keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

Haemme controlleria vakituiseen tehtävään osaksi POP Pankkiliiton taloustiimiä. Tiimi vastaa POP Pankki -ryhmän taloudellisesta raportoinnista, taloushallinnon prosessien ohjauksesta sekä keskusyhteisön talouden suunnittelusta ja seurannasta. Tehtävässä pääset kehittämään POP Pankki -ryhmän taloudellista raportointia ja keskusyhteisön talouden suunnittelua.

Olet keskeisessä roolissa vuosibudjetoinnin ja kuukausiraportoinnin toteuttamisessa ja kehittämisessä. Valmistelet johdon ja liiketoiminnan strategisen työn tueksi ad hoc -analyyseja ja ennusteita. Tulet työskentelemään läheisessä yhteistyössä POP Pankki -ryhmän liiketoiminnan ja IT-järjestelmien kehittämisestä vastaavien tiimien kanssa.  Osaamisesi ja mielenkiintosi perusteella pääset osallistumaan keskusyhteisön talouden suunnitteluun ja pankkiryhmän taloudellisen raportoinnin kehittämiseen laajemminkin.

Odotamme sinulta

  • 1-5 vuoden työkokemusta sisäisen laskennan tehtävistä
  • Hyviä IT-taitoja (erityisesti Excel ja Powerpoint)
  • Kirjanpidon ja taloushallinnon prosessien tuntemusta
  • Näkemystä raportointiprosessien kehittämisestä
  • Itsenäistä, analyyttistä ja joustavaa työskentelytapaa
  • Suomen ja englannin kielen sujuvuutta

Pankki- tai vakuutustoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kiinnostavat työtehtävät, jossa pääset ottamaan laaja-alaisesti vastuuta pankkiryhmämme sisäisestä laskennasta ja kehittämään osaamistasi pankkien taloudellisen raportoinnin alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eija Ahola (040 545 5952 tai eija.ahola@poppankki.fi).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 24.8.2017 mennessä tämän hakulinkin kautta.