POP Pankkikeskuksen ja Bonum Pankin avoimet työpaikat

Alta näet parhaillaan avoinna olevat haut. Tarkemmat tiedot avoimista paikoista näet rekrytointisivuiltamme. Seuraa myös pankkiemme omaa ilmoittelua.

Haemme Bonum Pankin kasvavaan palvelukseen kahta PALVELUNEUVOJAA Vaasaan

Työ on vakituinen, kokoaikainen ja sijaitsee Vaasassa. Työnkuvaasi sisältyy aktiivinen nykyisten asiakassuhteiden hoito digitaalisissa kanavissa, ulossoittotyö sekä uusasiakashankinta. Toimit uusien asiakkaiden tärkeänä ensikontaktina pankkiimme.

Lue lisää ja täytä hakemus

Haemme Bonum Pankin kehitystiimiin Espooseen MAKSAMISEN ALUEEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Maksamisen alueen kehityspäällikkönä vastaat yhdessä muun tiimin kanssa POP Pankkien maksamisen tuotteista. Osaltasi huolehdit siitä, että maksamisen palvelumme ja prosessimme ovat kilpailukykyisiä, tehokkaita ja vastaavat asiakkaidemme ja ryhmän pankkien tarpeita. Osallistut kehityshankkeisiin vetäjänä ja oman alueesi asiantuntijana edistäen maksuliiketoimintamme jatkuvaa kehittämistä.

Lue lisää ja täytä hakemus

Haemme POP Pankkikeskukseen Espooseen DIGITAALISTEN PALVELUIDEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Onko sinulla vahva ymmärrys CRM-järjestelmistä ja pankin palvelutarjoamasta? Haemme POP Pankkikeskukseen kokenutta digitaalisten palveluiden kehityspäällikköä muotoilemaan ja toteuttamaan uusia myynnin ja asiakaskohtaamisen työkaluja. 

Lue lisää ja täytä hakemus

Haemme POP Pankkikeskukseen COMPLIANCE OFFICERIA (POHJANMAA)

POP Pankki -ryhmä keskittää Compliance-toiminnot keskusyhteisöönsä ja rakentaa tätä varten uutta organisaatiota. Toimintoa rakennetaan pankkien alueelliseen jakautumiseen perustuen, ja haemme nyt Compliance Officeria Pohjanmaan alueelle. Tarkempi sijoittuminen voidaan sopia yhdessä valittavan henkilön kanssa.

Lue lisää ja täytä hakemus

Tiesitkö, että...

POP Pankki on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Olemme sitoutuneet kampanjan kuuteen periaatteeseen, jotka ovat syrjimättömyys, esimiestyöhön panostaminen, työelämän tasapainon tukeminen, työn sisältö ja merkitys sekä näiden kehittäminen, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus. 

Suomalaisen Työn Liitto on Vastuullinen työnantaja -kampanjassa asiantuntijakumppanina ja suojelijana. POP Pankille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-sertifikaatti  osoituksena palvelun kotimaisuudesta sekä sitoutumisesta tuotannon ja toiminnan vastuullisuuteen sekä hyvään työnantajuuteen.