POP Pankkikeskuksen ja Bonum Pankin avoimet työpaikat

Alta näet parhaillaan avoinna olevat haut. Tarkemmat tiedot avoimista paikoista näet rekrytointisivuiltamme. Seuraa myös pankkiemme omaa ilmoittelua.

POP Pankki Kurikka hakee

  • RISKIENHALLINTAPÄÄLLIKKÖÄ
  • KYC & AML -ASIANTUNTIJAA

Sinustako asiantuntija Suomen parhaimpien joukkoon? POP Pankki on tutkitusti Suomen paras pankki.

Haemme Kurikan Osuuspankkiin kahta uutta henkilöä: KYC & AML -asiantuntijaa sekä Riskienhallintapäällikköä.

Jos sinulta löytyy: 

  • tehtäviin soveltuva tutkinto
  • kokemusta vastaavista tehtävistä ja finanssialan tuntemusta
  • hyvät IT-taidot
  • itsenäinen, nopeasti tuloksia aikaansaava työskentelytapa
  • jämäkkä mutta ihmisläheinen ote

… saatat olla etsimämme henkilö!

KYC & AML -asiantuntijana vastaat asiakkaan tuntemiseen sekä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyvistä asioista sekä koulutat pankkimme henkilökuntaa.

Riskienhallintapäällikkönä keskeisiä työtehtäviäsi ylätason asioina ovat riskienhallinta ja viranomaisraportointi. Toimit myös tietosuojayhteyshenkilönä ja osallistut pankin johtoryhmätyöskentelyyn.

Tarjoamme kiinnostavan ja haasteellisen työtehtävän sekä modernin ja ketterän työyhteisön kehittyvässä pankissamme, jossa pääset näkemään työsi tulokset. Tehtävän sijaintipaikka on Kurikka tai Tampere.

Lue lisää ja lähetä hakemus 24.1.2021 mennessä!

Tiesitkö, että...

POP Pankki on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Olemme sitoutuneet kampanjan kuuteen periaatteeseen, jotka ovat syrjimättömyys, esimiestyöhön panostaminen, työelämän tasapainon tukeminen, työn sisältö ja merkitys sekä näiden kehittäminen, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus. 

Suomalaisen Työn Liitto on Vastuullinen työnantaja -kampanjassa asiantuntijakumppanina ja suojelijana. POP Pankille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-sertifikaatti  osoituksena palvelun kotimaisuudesta sekä sitoutumisesta tuotannon ja toiminnan vastuullisuuteen sekä hyvään työnantajuuteen.