POP Pankkikeskuksen ja Bonum Pankin avoimet työpaikat

Alta näet parhaillaan avoinna olevat haut. Tarkemmat tiedot avoimista paikoista näet rekrytointisivuiltamme. Seuraa myös pankkiemme omaa ilmoittelua.

Haemme korttimaksamisen KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme nyt Bonum Pankin Vähittäispankin liiketoimintatiimiin korttimaksamisen / maksamisen alueen kehityspäällikköä. Liiketoimintayksikössä vastataan mm. korttimaksamisen ja vakuudettomien luottojen liiketoiminnasta sekä maksamisen asiakasratkaisuista ja palveluista. Kehitämme maksamisen ratkaisuja itse sekä yhteistyössä kumppaniemme kanssa.

Laithan hakemuksen tulemaan 7.12.2020 mennessä.

Lue lisää ja lähetä hakemus

POP Pankki Suupohja hakee...

  • seitsemää (7) myyntihenkistä ja aktiivista asiakasvastaavaa monipuolisiin rahoitusalan tehtäviin konttoreillensa Suupohjan alueelle, Helsinkiin, Ouluun ja Tornioon. POP Easyn tiimissä voit työskennellä missä tahansa kivijalkakonttoreista. 
  • kahta (2) myyntihenkistä ja aktiivista sijoituspäällikköä vaativiin sijoitusneuvonnan myyntitehtäviin Suupohjan alueelle. Tehtävässä kontaktoit ja tapaat sijoitusasiakkaita ja autat heitä löytämään omaan tilanteeseensa parhaat sijoitusratkaisut. Tämän lisäksi tuet konttoreidemme asiakasvastaavia heidän sijoitusasiakasneuvotteluissaan, ja tarvittaessa järjestät koulutuksia henkilökunnallemme.   

Hae viimeistään 7.12. mennessä; hakemuksia käydään läpi koko ajan ja paikkoja voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa. 

Lue lisää ja lähetä hakemus

Tiesitkö, että...

POP Pankki on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Olemme sitoutuneet kampanjan kuuteen periaatteeseen, jotka ovat syrjimättömyys, esimiestyöhön panostaminen, työelämän tasapainon tukeminen, työn sisältö ja merkitys sekä näiden kehittäminen, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus. 

Suomalaisen Työn Liitto on Vastuullinen työnantaja -kampanjassa asiantuntijakumppanina ja suojelijana. POP Pankille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-sertifikaatti  osoituksena palvelun kotimaisuudesta sekä sitoutumisesta tuotannon ja toiminnan vastuullisuuteen sekä hyvään työnantajuuteen.