LUOTTOTUOTTEIDEN TUOTEPÄÄLLIKKÖ 


POP Pankki –ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

Etsimme joukkoomme luottotuotteiden tuotepäällikköä kehittämään liiketoimintamme kohti kestävää kasvua.

Tuotepäällikkö vastaa POP Pankkien keskusluottolaitoksena toimivan Bonum Pankin henkilöasiakkaiden luottotuotteista. Tärkeämpiä tuotteita ovat digitaalisissa kanavissa tarjottavat vakuudettomat kulutusluotot sekä POP Pankkien Visa Credit –korttiluotot. Tuotepäällikkö kuuluu vähittäispankin liiketoimintatiimiin, missä vastataan uudesta vakuudettomien luottojen liiketoiminnasta sekä POP Pankkien korttitoiminnan kehittämisestä. Tiimi on pieni sekä ketterä ja hyvin joustava toimenkuvien osalta.

Vastuullamme on laajoja kokonaisuuksia ja etsimme henkilöä, jolla on monipuolinen tausta, avoin, innostunut ja kehityshakuinen asenne sekä vahvat sosiaaliset taidot. Minimiedellytyksenä on vähintään 2-3 vuoden kokemus henkilöasiakkaiden luottotuotteiden digitaalisen myynnin, luotonmyönnön ja tuoteportfolion kanssa työskentelemisestä. Rakennamme vakuudettomien luottojen osalta uutta liiketoimintaa, joten tuotepäällikkönä tulet yrittäjähenkisesti ottamaan vastuuta tästä liiketoiminta-alueesta kokonaisuutena.

Ohjaamme liiketoimintaa datalla, joten sinulla tulee olla vahvat datankäsittelytaidot ja valmius tuottaa erilaisia analyysejä liiketoiminnan riskienhallinnan tarpeisiin. Tuotepäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä riskienhallinnan kanssa luotonmyöntöön liittyvissä asioissa sekä myynnin ja markkinoinnin kanssa luottojen myynnin osalta.

Haettavan henkilön osaamisessa painotamme kokemusta laaja-alaisesta vakuudettomien luottotuotteiden kanssa työskentelystä.

Toimenkuvaan kuuluu mm. seuraavat tehtävät:

 • ajantasainen, strategiaa ja tavoitteita tukeva luottotuotteiden tuoteportfolio hinnoittelu sekä luottoprosessit (asiakasprosessit sekä sisäiset prosessit kuten esim. luotonvalvonta ja perintä)
 • luottopolitiikan ja scoring mallien kehittämiseen osallistuminen
 • tuotealueen KPI-mittareiden rakentaminen, liiketoiminnan raportointikehikon luominen ja jatkuva seuranta
 • luottotuotteiden myynnin tuki ja aktiivinen seuranta sekä erilaiset jatkuvat ja ad hoc analyysit (esim. hakemuksiin, käytännön ja kannattavuuteen liittyen)
 • yhteistyö kolmansien osapuolien (IT-palvelutalot, perintätoimistot yms.) kanssa ulkoistettujen prosessien osalta sekä POP Pankkien ja asiakaspalvelun tuki

Tarjoamme sinulle:

 • monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja vauhdilla kehittyvässä pankkiryhmässä
 • mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan ja työn sisältöön sekä mahdollisuuden päästä mukaan hyvin eri tyyppisiin hankkeisiin
 • asiantuntevan, innostuvan ja erittäin ketterästi työskentelevän tiimin
 • modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut

Toimitilamme ovat Espoon Leppävaarassa (Panorama Tower) erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Korte 050 33 669 33 tai anne.korte@poppankki.fi.

 

RAHOITUKSEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖ TAI
SÄÄSTÄMISEN JA SIJOITTAMISEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Haemme POP Pankkiliittoon 
RAHOITUKSEN TUOTEALUEEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ sekä
SÄÄSTÄMISEN JA SIJOITTAMISEN TUOTEALUEEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Olet avainasemassa kehittämässä POP Pankkien liiketoimintaprosesseja ja -palveluita sekä henkilökuntamme osaamista tuotealueella. Lisäksi osallistut merkittävässä roolissa pankkiryhmän prosessien digitalisointiin. Apunasi toimivat tuotealueen muut kehityspäälliköt sekä koko POP Pankkiliiton henkilökunta. 

Odotamme sinulta: 
kokemusta pankkiliiketoiminnasta ja hyvää osaamista antolainauksen tai sijoittamisen ja säästämisen tuotteista ja liiketoimintaprosesseista. Kykenet kehittämään tuotealueen tuotteita, palveluita sekä niihin liittyviä liiketoimintaprosesseja niin konttoriverkostossa kuin digitaalisissa kanavissa. Työntekijänä olet energinen, etkä pelkää tarttua vaikeisiinkaan töihin.

Mikäli koet olevasi edellä mainittu henkilö, niin tervetuloa joukkoomme.

Tarjoamme sinulle:

 • monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä
 • dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat
 • modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
 • tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

Hae tästä linkistä  saman tien – hakuaikaa on 24.6.2018 asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätiedot: Liiketoimintajohtaja Jaakko Pulli (jaakko.pulli@poppankki.fi, 050 4200 925).

 

​TARJOLLA HUIPPUTASON HARJOITTELU-/KESÄTYÖPAIKKA POP PANKKILIITOSSA!

 

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk. 

Haemme HARJOITTELIJAA/KESÄTYÖNTEKIJÄÄ POP Pankkiliiton liiketoimintayksikköön, joka vastaa muun muassa pankkiryhmän tuotekehityksestä, markkinoinnista sekä viestinnästä.

Harjoittelijana pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä osana erittäin ammattitaitoista asiantuntijatiimiä. Saat erinomaisen näkyvyyden pankkiryhmän liiketoiminnan kehittämiseen mm. tuotteiden, markkinoinnin ja viestinnän näkökulmista. Työtehtäviisi kuuluvat tuotealuevastuullisten kehityspäälliköiden avustaminen tuotehallinnassa sekä erilaisten tekstien päivittäminen viestintäkanaviimme.

Sovit erinomaisesti joukkoon, jos sinulla on:

 • positiivinen asenne jonka säilytät tiukassakin tilanteessa
 • halua ja kykyä omaksua nopeasti paljon uutta
 • hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot
 • kokemusta pankkitoiminnasta 

Tarjoamme sinulle:·

 • mahtavan tilaisuuden kartuttaa osaamistasi ja kasvattaa omaa ammatillista arvoasi
 • mahdollisesti osa-aikaista työtä harjoittelu-/kesätyöjakson jälkeen
 • nykyaikaiset toimitilat erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä (Panorama Tower Espoon Leppävaarassa)
 • lounasedun
 • aivan mahtavat työkaverit! 

Harjoittelun kesto on 3-5 kuukautta. Harjoittelu on palkallinen. Aloitusajankohdasta voidaan sopia joustavasti.

Lähetä hakemuksesi saman tien. Haastattelut ovat jo käynnissä. Lisätiedot: Arvi Helenius (arvi.helenius@poppankki.fi, 040 487 1544). Linkki työpaikkailmoitukseen.