Täältä näet avoimena olevat työpaikkamme.

TARJOLLA HUIPPUTASON HARJOITTELUPAIKKA!

ANALYYTIKKOHARJOITTELIJA, RISKIENHALLINTA JA BUSINESS INTELLIGENCE

POP PANKKI –RYHMÄ

POP Pankki –ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

Haemme motivoitunutta ja oppimishaluista analyytikkoharjoittelijaa osaksi POP Pankkiliiton riskienhallinta ja business intelligence –tiimiä. Tiimi vastaa keskitetysti POP Pankkien liiketoiminnan riskien seurannasta, raportoinnista ja analysoinnista. Lisäksi tiimi tuottaa laajasti liiketoimintaa tukevaa analytiikkaa.

Analyytikkoharjoittelijana pääset työskentelemään osana erittäin ammattitaitoista ja tiivistä ydintiimiä.

Sovit loistavasti joukkoon, jos sinulta löytyy:

  • intoa ja asennetta tulokselliseen työntekoon kiireenkin keskellä
  • halua kehittyä riskienhallinnan ja analytiikan huippuammattilaiseksi
  • hyvät Excel-taidot
  • perustiedot laskentatoimesta, taloushallinnosta tai rahoituksesta
  • hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot

Tarjoamme sinulle:

  • roppakaupalla osaamista ja ammatillista arvoa – saat kattavan näkymän pankkiryhmän riskienhallintaan ja liiketoiminnan analytiikkaan mahdollisuuden harjoittelujakson jälkeiseen työllistymiseen
  • nykyaikaiset toimitilat erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä
  • lounasedun
  • aivan mahtavat työkaverit!

Harjoittelun kesto on 3-5 kuukautta. Paikka soveltuu parhaiten lähellä opintojen loppuvaihetta olevalle. Aloitusajankohdasta voidaan sopiva joustavasti.

Lähetä hakemuksesi saman tien ”hae työpaikkaa” –linkistä. Hakuaikaa on 7.4.2017 asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Pekka Pykäri (046 922 0201 tai pekka.pykari@poppankki.fi)

Lapuan Osuuspankki hakee palveluneuvojaa Seinäjoelle

Lapuan Osuuspankki kuuluu valtakunnalliseen POP Pankki -ryhmään, jolla on Suomen tyytyväisimmät yksityisasiakkaat*. Palvelemme asiakkaitamme noin 30 pankkialan ammattilaisen voimin Lapualla ja Seinäjoella. *) Epsi Rating, pankkitutkimus 2016 

Haemme nyt Seinäjoen konttoriimme Palveluneuvojaa

Tehtävänäsi on vastata asiakkaiden palvelukokonaisuudesta. Olipa asiakkaan tarve sitten rahoitukseen, säästämiseen tai sijoittamiseen liittyvä, niin pystyt rakentamaan kokonaisratkaisun asiakkaan tarpeiden pohjalta. Apunasi tehtävässä sinulla on pankkimme muut asiantuntijat. Edellytämme sinulta vahvaa pankkialan työkokemusta. Omaat vahvan osaamisen erityisesti rahoituspalveluista. Yritysrahoitukseen liittyvän osaamisen luemme eduksi. Olet aktiivinen kontaktoimaan nykyisiä ja tulevia asiakkaita. Pidät tavoitteellisesta työstä ja olet valmis kehittämään edelleen itseäsi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä pankkialan osaajana.

Lisätietoja tehtävästä antaa konttorinjohtaja Mikko Yli-Kuivila, p. 050 4094560 ti 14.3. klo 10–11.30 ja ke 22.3. klo 14–15.30.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 26.3.2017 mennessä osoitteella: Lapuan Osuuspankki, Seinäjoen konttori, Kalevankatu 1, 60100 Seinäjoki tai sähköpostilla: mikko.yli-kuivila@poppankki.fi

Liedon Osuuspankki hakee toimihenkilöä

Liedon Osuuspankki on osa kehittyvää ja uudistuvaa POP Pankki –ryhmää. Pankilla on konttorit keskeisillä paikoilla Liedossa ja Turussa. Asiakkaitamme palvelemme 15 henkilön voimin.

Jonna lähtee perhevapaalle joten haemme

TIIMIIMME SOPIVAA HENKILÖÄ

vastaamaan Liedon konttorin hyvästä kassapalvelusta ja vuoroin myös taustatehtävistä, joihin sisältyy mm. asiakaspalvelua tukevia töitä. Tehtäviin on mahdollista lisätä oman osaamisen mukaan esim. some-vastaavan tai sähköisen markkinoinnin osatehtäviä.

Tiedät POP Pankkien vahvuudet pankkikilpailussa. Sinulla on jo kokemusta pankkityöstä, mutta ei välttämättä. Uskomme, että asenne työhön ratkaisee. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta asiakaspalveluun.

Tarjoamme sinulle osaavat ja mukavat työkaverit, modernit toimitilat ja mahdollisuuden näyttää osaamisesi. Haluatko mukaan?

Lisätietoja tehtävästä antaa Wilma Consultingissa Martti Kangas, puh 040 700 7754 tai martti@wilmaconsulting.fi. Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 24.3.2017