Täältä näet avoimena olevat työpaikkamme.

Suupohjan Osuuspankki

Suupohjan Osuuspankki on 800 miljoonan euron taseellaan Suomen suurin POP Pankki. Henkilökuntaa pankissamme on 115 ja toimipisteitä yhteensä 9, joista viisi sijaitsee Suupohjan seutukunnassa (Kauhajoella, Karijoella, Teuvalla, Kurikan Jurvassa ja Kristiinankaupungissa) sekä yksi Helsingissä, kaksi Oulussa ja yksi Torniossa. 

Haemme Kristiinankaupungin konttoriin 
TOIMIHENKILÖÄ MYYNNILLISIIN ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN 

Oletko kiinnostunut uusista haasteista? Onko myynnillinen asiakaspalvelutyö sinulle luontevaa ja motivoivaa? Onko koko elämänmittainen oppiminen ja itsensä kehittäminen sinun juttusi? 
Työtehtävään kuuluu erityisesti: 
Jatkuva aktiivinen asiakaskontaktointi ja myynti. 
Henkilöasiakkaiden asiakaspalvelu rahoitus- ja sijoitusasioissa. 
Asiakkaan tilanteeseen sopivien palvelu- ja tuoteratkaisujen löytäminen ja niiden tuloksellinen tarjoaminen asiakkaille. 

Työpaikka sijaitsee Kristiinankaupungin konttorissa. Tehtävä on määräaikainen (noin 6 kk), jonka jälkeen voi olla mahdollista, että tehtävä jatkuu Kristiinankaupungissa tai jossain muussa Suupohjan alueen konttorissa. Tehtävä edellyttää hyvää ruotsin kielen taitoa. 

Tarvittaessa sinulla on työn ohessa mahdollisuus kouluttautua rahoitusalan moniosaajaksi. Jos kiinnostuit tehtävästä ja koet sen omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 7.2.2017 mennessä osoitteeseen: rekry@suupohjanosuuspankki.fi 

Lisätietoja tehtävästä antavat: 
pankinjohtaja Mikael Kamlin puh: 020 166 6551 ja henkilöstöjohtaja Paula Nygård-Ojanperä puh: 020 166 6115