Hoppa till innehåll

”Det är inte ofta man får uppleva sådan här service i dessa dagar” – POP Banken har Finlands nöjdaste företagskunder

POP Banken har de nöjdaste företagskunderna inom banksektorn enligt undersökningen EPSI Rating 2021. Vi deltog för första gången i kundnöjdhetsundersökningen för företagskunder – när det gäller privatkunder har vi valts till Finlands bästa bank redan tio gånger! 

Våra företagskunder ansåg att POP Banken var nummer ett på varje delområde i EPSI Rating-undersökningen. Delområdena var produktkvalitet, servicekvalitet, prisvärdhet, image och uppfyllande av förväntningar. Resultaten sporrar oss att fortsätta vårt arbete för utmärkta kundupplevelser, tjänster och produkter! 

Bankkundernas nöjdhet påverkades särskilt av att servicen är personlig och av att de digitala tjänsterna fungerar och är säkra. Enligt undersökningen uppskattade företagskunderna i synnerhet våra fungerande digitala plattformar. Hos oss kan kunder sköta ärenden med en bekant bankexpert, vilket vi fått beröm för. 

För oss är tillförlitlighet, tydlighet och säkerhet viktiga aspekter hos vår kundservice i dagliga bankärenden. Vi vill vara ditt företags partner i alla skeden – vi ger gärna råd i både större och mindre frågor. Vi värdesätter kundernas tid och är kända för vår snabba service, eftersom vi fattar besluten lokalt och känner till regionen och företagets potential. 

Så här berättar våra företagskunder om vad som gör våra tjänster till de bästa i Finland: 

– Vår bankexpert har satt sig in i vår affärsverksamhet och situation samt kommer med motiverade och relevanta synpunkter som vi utnyttjar i implementeringen, anpassningen och planeringen av vår verksamhet. Vårt företag, som etablerades i svåra tider, får stöd och uppmuntran. Det är inte ofta man får uppleva sådan här service och samarbetsvilja i dessa dagar, och det betyder mycket för oss. 

– Vårt företag har skött bankärendena med samma banktjänsteman så länge vi varit kund hos POP Banken. Det här är egentligen det som betytt mest för oss, och det stärker kundrelationen. 

 

Ett stort tack till våra kunder för förtroendet och till våra fantastiska medarbetare för väl utfört arbete! 

Våra tjänster för företagskunder 

Suomen paras pankki 2021_IG_SV

 

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt