Hyppää sisältöön

”Tällainen palvelu ja yhteistyö on harvinaista nykypäivänä” – POP Pankilla on Suomen tyytyväisimmät yritysasiakkaat

Pankkitoimialan tyytyväisimmät yritysasiakkaat löytyvät POP Pankista EPSI Rating 2021 -tutkimuksen mukaan. Osallistuimme ensi kertaa yrityspuolen asiakastyytyväisyystutkimukseen – henkilöasiakkaiden puolella meidät on valittu Suomen parhaaksi pankiksi jo kymmenen kertaa!

Yritysasiakkaamme arvioivat POP Pankin ykkössijalle EPSI Rating -tutkimuksen jokaisella osa-alueella, jotka olivat tuotelaatu, palvelulaatu, vastine rahalle, imago sekä odotusten täyttyminen. Tästä on hyvä jatkaa töitä erinomaisen asiakaskokemuksen, palvelun ja tuotteiden eteen!

Pankkiasiakkaiden tyytyväisyyteen vaikuttivat erityisesti palvelun henkilökohtaisuus, digitaalisten palvelujen toimivuus sekä turvallisuus. Tutkimuksessa yritysasiakkaamme arvostivat erityisesti digitaalisten alustojemme toimivuutta. Meillä on myös mahdollista asioida tutun pankkiasiantuntijan kanssa, ja tästä olemmekin saaneet kiitosta.

Asiakaspalvelussamme ja arjen asioinnissa meille onkin tärkeää luotettavuus, selkeys ja turvallisuus. Haluamme olla yrityksesi kumppani sen kaikissa vaiheissa – neuvomme mielellämme niin isoissa kuin pienemmissäkin asioissa. Arvostamme asiakkaidemme aikaa ja meidät tunnetaan nopean palvelun pankkina, sillä meillä tehdään päätökset paikallisesti alueen ja yrityksesi potentiaalit tunnistaen.

Näin yritysasiakkaamme ovat sanoittaneet kokemuksiaan siitä, miksi palvelumme on Suomen parasta:

"Pankkiasiantuntijamme on syventynyt liiketoimintaamme ja tilanteeseemme ja antaa perusteltuja ja harkittuja näkemyksiä, joita hyödynnämme toimintamme toteuttamisessa, sopeuttamisessa ja suunnittelussa. Saamme tukea ja kannustusta vaikeana aikana aloittaneelle yrityksellemme. Tällainen palvelu ja yhteistyö on harvinaista nykypäivänä ja arvostamme sen korkealle."

"Yrityksemme on saanut hoitaa pankkiasiat saman toimihenkilön kanssa siitä saakka, kun olemme olleet POP Pankin asiakas. Tämä on oikeastaan merkityksellisin asia, joka ylläpitää asiakassuhdetta."

Suurkiitos asiakkaillemme luottamuksesta sekä mahtaville poppilaisille hienosta työstä!

Palvelumme yritysasiakkaille
Tutustu tarkemmin EPSI Rating 2021 -tutkimukseen

EPSI-logo 2021_iso tausta

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä