Hyppää sisältöön
sponsorointi-1

POP Pankki Järvi-Suomen sponsorointi

POP Pankki Järvi-Suomi etsii nyt sponsorointikumppania, jonka kanssa voimme yhdessä tehdä positiivisesti vaikuttavaa työtä alueellamme. Etsimme kumppania, joka tuo mukanaan uusia ideoita ja rohkeutta. Meille tärkeää on:
  • Yhteiset arvot
  • Alueellinen vaikuttavuus
  • Innovaatio ja luovuus

Odotamme tukea hakevalta vastavuoroisuutta, selkeää suunnitelmaa ja raportointia siitä, mitä POP Pankki Järvi-Suomi saa tukea vastaan. Valmistaudu siis suunnitelmassasi kuvaamaan, miten yhteistyömme näkyy ja kuuluu, sekä mikä on tekemisen vaikuttavuus.

POP Pankki Järvi-Suomi ei tue poliittista, uskonnollista tai epäeettistä toimintaa. Yhteistyökumppanilta odotamme lisäksi aina arvojemme mukaista toimintaa. 

Käsittelemme hakemuksia kahdesti vuodessa. Tarkemmat hakuajat näet alta.

Hakeminen

  • Haku käynnissä - haluaika elokuun loppuun – päätös valinnoista syyskuun aikana. 
  • Hakuaika maaliskuun loppuun – päätös valinnoista huhtikuun aikana.
 
Käsittelemme vain verkkosivujen kautta tulleet hakemukset. Mikäli kaipaat apua lomakkeen täyttöön tai haluat lisätietoja, jätäthän viestin tästä.
 
Valituille hakijoille ilmoitamme päätöksestä henkilökohtaisesti yllä olevan aikataulun mukaisesti (huhtikuun tai syyskuun loppuun mennessä). Ottamalla seurantaan POP Pankki Järvi-Suomen Facebook tai Instagram - kanavan tai seuraamalla ajankohtaista uutisointia pankin verkkosivuilla, saat tietoa hakuprosessin etenemisestä. Puhelin- tai sähköpostipyyntöihin emme valitettavasti pysty vastaamaan.
 
Tutustu POP Pankki Järvi-Suomen muihin 120 vuoden tapahtumiin ja etuihin.
 

Tietoa kevään 2024 kohteista

Vuoden 2024 sponsorointihaku toteutetaan kahdessa erässä. Kevään kierroksella saimme 160 hakemusta, joista valituksi tuli 15 kohdetta. Kevään teemana olivat vastuullisuus ja eriarvoisuuden ehkäiseminen. Suurimman yksittäisen tukisumman 10 000 euroa sai Järvi-Suomen MLL, lasten ja nuorten kiusaamisen vastaiseen työhön. Muut kohteet jakautuivat tasaisesti alueillemme ja pääpaino niissä oli matalankynnyksen harraste, liikunta tai kulttuuritoiminnan tukeminen. Tukirahoitusta saivat muun muassa Hope ry, nuorten harraste mahdollisuuksien tukeminen, Juniori Kalpa, erityistarpeisten lasten liikunta, Reisjärven 4H yhdistys, alueellisen toiminnan mahdollistaminen, Viitasaarella Liikunnan Superkesä, liikuntaharrastusten mahdollistaminen alueen lapsille ja nuorille.