Hyppää sisältöön
Tanssi2000x800

POP Pankki Järvi-Suomen sponsorointi ja avustukset

POP Pankki Järvi-Suomi osallistuu merkittävällä panoksella alueensa yhteisöjen tukemiseen. Vuonna 2024 tulemme tukemaan alueidemme toimintaa 120 000 eurolla, sillä pankki täyttää 120 vuotta. Toivomme hakemuksia mahdollisimman laajalla rintamalla, olipa kyse sitten lasten- ja nuorten-, aikuisten- tai senioreiden, harrastus-, kulttuuri- avustus- tai hyväntekeväisyys toiminnasta.

POP Pankki Järvi-Suomi ei tue poliittista, uskonnollista tai epäeettistä toimintaa. Yhteistyökumppanilta odotamme lisäksi aina arvojemme mukaista toimintaa. Haluamme rakentaa yhtenäistä brändiä ja myötävaikuttaa hankkeita, jotka ovat tarkoituksemme ja arvojemme mukaisia ja jotka tuottavat molemminpuolista hyötyä ja iloa.

Käsittelemme hakemuksia kahdesti vuodessa, ensimmäinen haku on juuri päättynyt. Seuraava haku käynnistyy kesän 2024 alussa.

Hakeminen

1. Hakuaika maaliskuun loppuun – päätös valinnoista huhtikuun aikana.
Hakuaika vuoden ensimmäisen haun osalta on päättynyt 31.3.2024
2. Haluaika elokuun loppuun – päätös valinnoista syyskuun aikana.
Avaamme syksyn haun alku kesän aikana. Seuraamalla meitä somessa ja tätä sivua, saat tietoa kun 2. kierroksen haku on avautunut.
 
Käsittelemme vain verkkosivujen kautta tulleet hakemukset. Mikäli kaipaat apua lomakkeen täyttöön tai haluat lisätietoja, jätäthän viestin tästä.
Valituille ilmoitamme päätöksestä henkilökohtaisesti yllä olevan aikataulun mukaisesti, puhelin tai sähköpostipyyntöihin emme pysty vastaamaan. 
 
Tutustu POP Pankki Järvi-Suomen muihin 120 juhlavuoden etuihin ja tapahtumiin tästä.