POP Taloushetki

Luottamus syntyy teoilla. Siksi tarjoamme arkeesi sopivia palveluita sekä tutun henkilön pankkiasioista juttelemaan. Tämä on nostanut meidät Suomen pankkien tyytyväisyystutkimuksessa yksityisasiakkaiden ykköseksi (Epsi Rating 2019)

Varaa aika POP Taloushetkeen

Suunnitteletko asunnonvaihtoa, kesämökin hankintaa tai autokauppoja? Haaveiletko remontista tai lomamatkasta, mietitkö miten parhaiten säästäisit ylimääräiset varasi? Tai ehkä sinua vain askarruttaa tulevaisuus; äkillinen sairastuminen, työkyvyttömyys, eläkevuodet ja vahingot...

Pankki- ja talousasioissa on paljon pähkäiltävää ja usein on hyvä, että asioista voi keskustella pankin asiantuntijan kanssa. POP Taloushetki on POP Pankin kehittämä talouspalvelu, jossa voit yhdessä pankin asiantuntijan kanssa käydä läpi nykytilanteesi, tulevat muutokset ja tavoitteesi tulevaisuudelle. Keskustelun tarkoituksena on selvittää tavoitteesi ja etsiä taloudelliset ratkaisut niiden saavuttamiseksi ja vastoinkäymisiin varautumiseksi. 

Kaiken tavoitteensa on tietysti, että sinä voisit keskittyä siihen tärkeimpään eli oman elämäsi täysipainoiseen elämiseen.

POP Taloushetken voi järjestää myös etätapaamisena

POP Verkkohetki on POP Pankin oma videopalvelu, jonka ansiosta voit pitää myös POP Taloushetken vaikka kotoasi käsin. Lue lisää POP Verkkohetken sivuilta.