Hyppää sisältöön

POP Taloushetki

POP Taloushetki on talouspalvelu, jossa voit yhdessä pankin asiantuntijan kanssa käydä läpi nykytilanteesi, tulevat muutokset ja tavoitteesi tulevaisuudelle. Keskustelun tarkoituksena on selvittää tavoitteesi ja etsiä taloudelliset ratkaisut niiden saavuttamiseksi ja vastoinkäymisiin varautumiseksi. 

POP Taloushetki - henkilökohtaista talousneuvontaa

Suunnitteletko asunnonvaihtoa, kesämökin hankintaa tai autokauppoja? Haaveiletko remontista tai lomamatkasta, mietitkö miten parhaiten säästäisit ylimääräiset varasi? Tai ehkä sinua vain askarruttaa tulevaisuus; äkillinen sairastuminen, työkyvyttömyys, eläkevuodet ja vahingot...

Pankki- ja talousasioissa on paljon pähkäiltävää ja usein asioista on hyvä keskustella tutun asiantuntijan kanssa. Luottamus syntyy teoilla. Henkilökohtainen palvelu on nostanut meidät Suomen pankkien tyytyväisyystutkimuksessa yksityisasiakkaiden ykköseksi jo kymmenen kertaa (Epsi Rating 2021).

Kaiken tavoitteensa on tietysti, että sinä voisit keskittyä siihen tärkeimpään eli oman elämäsi täysipainoiseen elämiseen.

POP Taloushetken voi järjestää myös etätapaamisena

  • POP Verkkohetki on POP Pankin oma videopalvelu, jonka ansiosta voit pitää myös POP Taloushetken vaikka kotoasi käsin. Lue lisää POP Verkkohetkestä

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä