Hyppää sisältöön

POP Taloushetki

POP Taloushetki on talouspalvelu, jossa voit yhdessä pankin asiantuntijan kanssa käydä läpi nykytilanteesi, tulevat muutokset ja tavoitteesi tulevaisuudelle. Keskustelun tarkoituksena on selvittää tavoitteesi ja etsiä taloudelliset ratkaisut niiden saavuttamiseksi ja vastoinkäymisiin varautumiseksi. POP Taloushetki soveltuu niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. 

POP Taloushetki – henkilökohtaista talousneuvontaa

Suunnitteletko asunnonvaihtoa, kesämökin hankintaa tai autokauppoja? Haaveiletko remontista tai lomamatkasta, mietitkö miten parhaiten säästäisit ylimääräiset varasi? Tai ehkä sinua vain askarruttaa tulevaisuus – äkillinen sairastuminen, työkyvyttömyys, eläkevuodet tai vahingot?

Pankki- ja talousasioissa on paljon pähkäiltävää ja usein asioista on hyvä keskustella tutun asiantuntijan kanssa. Luottamus syntyy teoilla. Henkilökohtainen palvelu on nostanut meidät Suomen pankkien tyytyväisyystutkimuksessa yksityisasiakkaiden ykköseksi jo kaksitoista kertaa (Epsi Rating 2023).

Kaiken tavoitteena on tietysti, että sinä voisit keskittyä siihen tärkeimpään eli oman elämäsi täysipainoiseen elämiseen.

POP Taloushetken voi järjestää myös etätapaamisena

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä