Hyppää sisältöön

Tutustu pankkiin

Honkajoen Osuuspankki on v. 1910 perustettu itsenäinen paikallisosuuspankkiryhmään kuuluva pankki, jonka toimintaa ohjaavat ja valvovat jäsenten valitsemat hallitus ja hallintoneuvosto. Pankki sijaitsee Honkajoella. Digitalisaatio on mahdollistanut sen, että asiakkaita on ympäri Suomea.

Toiminta-ajatus

Pankin tavoitteena on tuottaa ihmisläheistä, nykyaikaista ja turvallista sekä kilpailukykyistä pankkipalvelua jäsenten, asiakkaiden ja toimintaympäristön parhaaksi.

Tervetuloa palveltavaksi!

Olemme jäsentemme omistama, täysin suomalainen ja yksilöllisesti sinua palveleva POP Pankki. Koko suomen kattava POP Pankki –verkoston muodostavat vakaavaraiset, suomalaiset pankit.

Konttorimme sijaitsee Pohjois-Satakunnassa, Honkajoella. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti pankki-, sijoitus- ja rahoituspalveluita sekä digitaalisesti että paikallisesti.

Oletpa harkitsemassa asiakkuutta POP Pankissa tai jo asiakkaamme, niin ota rohkeasti yhteyttä. Autamme sinua mielellämme arjen talouden suunnittelussa ja pankkiasioissa, niin pienissä kuin suurissakin.

Tarjoamme tutkitusti parasta asiakaspalvelua (EPSI Rating 2020). Tehdään siis unelmistasi totta – yksilöllinen yhteistyö ja lämminhenkinen kumppanuus voimavarana!

Pankkimme tarjoaa

  • Monipuolista pankki-, rahoitus-, vakuutus-, säästämis- ja sijoituspalvelua
  • Henkilökohtaista asiakaspalvelua pankissa ja verkossa
  • Otto- ja talletusautomaatti -mahdollisuus kaikkialla Suomessa
  • Notariaattipalvelut
  • Jäsenyysedut

Yhteystiedot

Katso konttorikohtaiset yhteystiedot alla olevasta konttorilistauksesta. Aukioloajat ja yhteyshenkilöiden suorat puhelinnumerot löytyvät konttorin sivuilta, johon pääset klikkaamalla konttoria.

Voit tallentaa oman asiointikonttorisi listauksesta, jolloin saat paikallispankkiuutiset sekä konttorin yhteystiedot kätevästi etusivulle.

Tervetuloa konttoriimme Tervetuloa konttoriimme

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä