Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä

Katkoksia Jämijärven Osuuspankin palveluissa 2.-3.6.2023, kassapäivä poikkeuksellisesti 1.6.2023

POP Pankki -ryhmään kuuluvan Jämijärven Osuuspankin sulautuminen Kurikan Osuuspankkiin aiheuttaa muutoksia pankin palveluissa 1.-3.6.2023 

Jämijärven Osuuspankin konttori on poikkeuksellisesti kiinni pe 2.6.2023. Verkkopankki- ja mobiilipankki sekä POP Pankki -kortit toimivat tällöin normaalisti. Kassapalvelut palvelevat perjantain sijaan poikkeuksellisesti jo torstaina 1.6.2023 kello 10–13. 

Lisäksi Jämijärven Osuuspankin palveluissa on käyttökatkos la 3.6.2023 arviolta klo 4.30–16.00 välisenä aikana. Tällöin muun muassa: verkko- ja mobiilipankit ovat poissa käytöstä. POP Visa Debit-, Visa Debit Online- ja Electron-korteilla käteisnostot eivät toimi katkon aikana ja korteilla maksaminen toimii rajoitetusti. POP Visa Credit -korteilla korttimaksut ja käteisnostot sen sijaan toimivat normaalisti katkon aikana. Pankkitunnuksilla tunnistautumista edellyttävien verkko-ostojen tekeminen on pois käytöstä katkojen aikana.  

– Yhteensulautuminen on edennyt aikataulun mukaisesti. Jämijärven ja Kurikan Osuuspankin sulautuminen on rekisteröity 31.5.2023, mutta olemme ajoittaneet asiakkuuksien siirtämiseen liittyvän teknisen käyttökatkoksen viikonlopulle, jotta tästä olisi mahdollisimman vähän vaivaa asiakkaillemme, toteaa Jämijärven Osuuspankin toimitusjohtaja Marjut Järvinen. Käyttökatkoksesta johtuen asiakkaiden on hyvä suunnitella asiointia etukäteen mahdollisten käteis- ja korttimaksamisen tarpeiden osalta, esimerkiksi viikonlopun päättäjäisjuhlia silmällä pitäen, lisää Järvinen.   

Asiakkaiden ei tarvitse huolehtia tilien siirtymisestä uuteen pankkiin, vaan asiakkuuden siirto tapahtuu automaattisesti käyttökatkoksen aikana. Jatkamme myös edelleen POP Pankki Jämijärvenä, jonka henkilöstö säilyy ennallaan. Odotamme pankeissa innolla sulautumista. Kurikan Osuuspankilla on laaja konttori- ja asiantuntijaverkosto aina Seinäjoelta Tampereelle ja nyt olemme myös Jämijärvellä. Sulautumisen jälkeen se työllistää arviolta 50 henkilöä. Saamme monella saralla vahvistusta tarjoamiimme pankkipalveluihin mm. sijoittamisen, yrityspalveluiden ja lakiasioiden osalta, jatkaa Järvinen. 

Uusi pankki lukuina 

  • 4 konttoria (Jämijärvi, Tampere, Kurikka ja Ideapark Seinäjoki) sekä valtakunnallisesti palveleva digikonttori POP Online 
  • Noin 50 asiantuntijaa palveluksessa 
  • Tase 478 milj. € 
  • yli 18 000 asiakasta 
  • Vakavaraisuusaste noin 17 % 

 

Lisätietoja:  

Marjut Järvinen, POP Pankki Jämijärven toimitusjohtaja, marjut.jarvinen@poppankki.fi, 0500 327 266 

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä