Hyppää sisältöön
Huijausviestejä liikkeellä POP Pankin nimissä

Haemme asiakkuusvastaavaa/-päällikköä – Hae 12.12. mennessä!

Järvi-Suomen Osuuspankki on jäsentemme omistama, täysin suomalainen, itsenäinen ja vakavarainen pankki, joka muodostui Siilinjärven ja Reisjärven Osuuspankkien sulautuessa maaliskuussa 2021. Tarjoamme asiakkaillemme pankkipalveluita kattavasti ja laadukkaasti sekä konttoreissa että etänä verkossa. Meillä työskentelee noin 55 pankkialan ammattilaista yhdeksässä eri toimipisteessä Haapajärvellä, Jyväskylässä, Kinnulassa, Kuopiossa, Nurmeksessa, Reisjärvellä, Siilinjärvellä, Viitasaarella sekä Digikonttorissa.

Tehtävästä

Tehtävässä vastaat henkilöasiakkaiden pankkiasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta niin säästämisen kuin rahoituksenkin saralla, mutta omaat valmiudet palvella tarvittaessa myös yritysasiakkaita. Tehtäviisi kuuluu oman asiakassalkkusi asiakkaiden palveleminen, asiakkuuksien kehittäminen sekä uusien asiakkaiden hankkiminen. Hoidat asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti ja etsit parhaita ratkaisuehdotuksia heidän elämäntilanteisiinsa hyödyntäen koko tiimisi ja työyhteisösi asiantuntijuutta. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on joko Haapajärvellä tai Reisjärvellä, mutta hoidat asiakkuuksia myös muiden palvelukanavien kautta.

Mitä tarjoamme sinulle

Avoimen työilmapiirin, timanttiset työkaverit sekä mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa. Olemme rento ja tiivis joukko alan osaajia ja toivomme porukkaamme oma-aloitteista ja aktiivista työkaveria. Tarjoamme haastavan ja itsenäisen tehtävän, mutta oivan mahdollisuuden laajentaa osaamista monipuolisten tehtävien parissa ja kehittyä rahoitusalan moniosaajana. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on vakituinen. Työssä on mahdollisuus liukuvaan työaikaan ja etätyön tekemiseen.

Arvostamme, kun sinulla on

  • soveltuva koulutus ja kokemusta rahoitusalalta
  • näyttöä aktiivisesta ja tuloksellisesta myyntityöstä
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • kykyä hallita useita tehtäviä samanaikaisesti
  • halu oppia ja kehittyä jatkuvasti
  • jo suoritettu APV1-tutkinto tai valmius suorittaa se

Lisätietoja tehtävästä antavat asiakkuusjohtaja Heli Pesola 30.11. klo 13-15 ja 7.12. klo 14-16, puh. 050 409 7867 sekä myyntijohtaja Petteri Liettyä ke 1.12. klo 10-12 ja to 9.12. klo 10-12, puh. 044 772 7614.

Näin haet

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 12.12.2021 sähköpostilla osoitteeseen heli.pesola@poppankki.fi. Ilmoitathan hakemuksessa myös alustavan palkkatoiveesi.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä