Hyppää sisältöön

Haussa pankkilakimies Järvi-Suomen Osuuspankkiin – DL 5.12.

Haemme PANKKILAKIMIESTÄ Järvi-Suomen Osuuspankin lakitiimiin

Tehtävästä

Haemme pankkilakimiestä hoitamaan lakipalveluiden toimeksiantoja pääasiassa perhe-, perintö- ja kiinteistöoikeudellisissa asioissa. Tehtäviin voi kuulua hakijan kokemuksesta riippuen myös yritys- ja maa- ja metsätalouden kysymyksiin liittyvää neuvontaa sekä asiakirjojen laadintaa. Tehtävään sisältyy myös henkilöasiakasjuridiikkaan liittyvää neuvontaa ja koulutusta sekä pankin muiden asiantuntijoiden neuvontaa juridisissa kysymyksissä. Työpisteesi sijaitsee Siilinjärvellä, mutta tarjoamme lainopillisia palveluita koko pankin toimialueella, joten työhösi kuuluu liikkumista myös muissa konttoreissa. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme entistä enemmän myös sähköisesti.

Sinulta odotamme

Työssä menestyminen edellyttää asiakassuuntautunutta ajattelutapaa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä ja rohkeutta ratkaista laajojakin ongelmia vaihtelevissa ja vaativissa asiakastilanteissa. Haemme porukkaamme oma-aloitteista ja aktiivista työkaveria, joka on ensisijaisesti tiimipelaaja ja jolla on halu kehittää sekä omaa että muiden osaamista. Sinulla on ylempi oikeustieteellinen loppututkinto (OTK/OTM) tai olet valmistumassa lähiaikoina.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden laajentaa osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Mari Tanskanen to 18.11. klo 10-12 ja pe 19.11. klo 10-12, puh. 044-554 8422 sekä toimitusjohtaja Soile Pusa ti 23.11. klo 10-12 ja 24.11. klo 11-13, puh. 044-554 8400.

Näin haet

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 5.12.2021 sähköpostilla osoitteeseen soile.pusa@poppankki.fi. Ilmoita hakemuksessa myös alustava palkkatoiveesi.

Järvi-Suomen Osuuspankki on jäsentensä omistama, täysin suomalainen, itsenäinen ja vakavarainen pankki, joka muodostui Siilinjärven ja Reisjärven Osuuspankkien sulautuessa maaliskuussa 2021. Tarjoamme asiakkaillemme pankkipalveluita kattavasti ja laadukkaasti sekä konttoreissa että etänä verkossa. Meillä työskentelee noin 55 pankkialan ammattilaista yhdeksässä eri toimipisteessä Haapajärvellä, Jyväskylässä, Kinnulassa, Kuopiossa, Nurmeksessa, Reisjärvellä, Siilinjärvellä, Viitasaarella sekä digikonttorissa.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä