Hyppää sisältöön

Mari Jäntti nimitetty POP Pankki Järvi-Suomen Yritys- ja maataloustiimin uudeksi esihenkilöksi.

KTM Mari Jäntti on valittu POP Pankki Järvi-Suomen yritys- ja maataloustiimin asiakkuusjohtajaksi ja toimii jatkossa tiimin esihenkilönä.

Kuopiosta lähtöisin oleva Jäntti on tehnyt pitkän uran rahoitusalalla, joka saikin alkunsa jo opiskeluaikoina. Valmistumisen myötä uran jatkaminen rahoitusalalla tuntui luonnolliselta sekä itseä kiinnostavalta jatkumolta. 18 vuoden kokemus alalta on kasvattanut Jäntistä yritysrahoituksen moniosaajan sekä pitkän linjan pankkilaisen.

POP Pankki Järvi-Suomen työporukkaan siirtymisen Jäntti kokee innostavana ja mielenkiintoisena. Kokemuksellaan sekä ajatuksillaan hän pääsee tuomaan uutta näkökulmaa yrityspuolen kehittämiseen ja toimintaan. 

”Pankki haluaa tarjota asiantuntemusta yritystoiminnan elinkaaren kaikissa vaiheissa”

Pankin tärkeimpänä tehtävänä Jäntti näkee kumppanuuden. Etenkin nykyisessä markkinatilanteessa pankin tarjoama asiantuntemus niin myötä- kuin vastoinkäymisissä voi olla ensiarvoisen tärkeää - yritystoiminnan elinkaaren kaikissa vaiheissa. 

Pankkikumppanuuden lisäksi talouden asiantuntijuus ja henkilökohtainen pankkisuhde edesauttavat liiketoiminnan kehittämistä, suunnittelua ja turvaamista - siksipä POP Pankki Järvi-Suomen toimintamalli tuntuikin Jäntistä luontevalta ja omalta.

Mari Jäntti 16x9 HD

”Elämä on muutakin kuin työtä - ja näin sen on oltava” 

Työn ohessa Jäntti viihtyy paljolti musiikin ja liikunnan parissa. Hän soittaa saksofonia ja kuunteleekin musiikkia lähes kaikkialla. Musiikin lisäksi Jäntin sydäntä lämmittää matkailu ja erityisesti lempikohteeksi muodostunut Espanja. Matkustaminen onkin saanut Jäntin opiskelemaan aikuisiällä uuden kielen.

Vapaa-ajan tekemiset ei suinkaan siihen lopu - Jäntin saatat löytää myös golfkentältä. Innokkaana golfaajana hän lähteekin pelaamaan kenen kanssa tahansa.

”Otan golfkutsuja vastaan, tavataan golfkentillä!” toteaa Mari Jäntti.


Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä