Hyppää sisältöön
Huijausviestejä liikkeellä POP Pankin nimissä

Haemme kahta palveluneuvojaa Siilinjärvelle ja Kuopioon - Lähetä hakemus 5.1.2022 mennessä!

Haemme joukkojemme vahvistukseksi kahta palveluneuvojaa Siilinjärven ja Kuopion konttoreille.

Tehtävästä

Työskentelet henkilöasiakkaiden monipuolisten päivittäisasioiden parissa sekä Siilinjärvellä että Kuopiossa. Tehtävässä työskentelet sekä konttorissa, puhelimitse että verkon välityksellä huolehtien asiakkaiden tili-, kortti- ja verkkopalvelutarpeista. Tarvittaessa opastat asiakkaita digitaalisten palveluiden käytössä. Kohtaat työssäsi myös kuolinpesäasiakkuuksia. Tehtävä sisältää myös monipuolisia pankin taustatehtäviä. Työskentelet sen meille kaikkein tärkeimmän eli asiakkaan kanssa ja tarjoat juuri hänen tilanteeseensa sopivia ratkaisuja - olet pankkimme kasvot etulinjassa.

Mitä tarjoamme sinulle

Monipuolisia työtehtäviä, avoimen työilmapiirin sekä mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa. Olemme rento ja tiivis joukko alan osaajia ja toivomme porukkaamme oma-aloitteista ja aktiivista työkaveria, jolla on halu kehittää finanssialan osaamistaan voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on määräaikainen.

Mitä toivomme sinulta

Kaupallinen tausta ja pankkikokemus antavat sinulle erinomaiset eväät työssä menestymiselle, mutta pankkikokemus ei ole ehdoton edellytys. Tehtävässä vaaditaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta sekä kykyä johtaa omaa ajankäyttöä työtehtäviä priorisoiden myös kiireen keskellä. Toivomme sinulta innostunutta asennetta laadukkaaseen asiakaspalveluun, myyntiin ja uusien asioiden oppimiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtajat Heli Pesola ti 14.12. klo 14-16 ja ke 22.12. klo 12-14, puh. 050-409 7867 sekä Jaana Laukkanen ke 15.12. klo 10-12 ja ti 21.12. klo 10-12, puh. 044-554 8413.

Näin haet

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 5.1.2022 sähköpostilla osoitteeseen jaana.laukkanen@poppankki.fi. Ilmoitathan hakemuksessa myös alustavan palkkatoiveesi.

Järvi-Suomen Osuuspankki on jäsentemme omistama, täysin suomalainen, itsenäinen ja vakavarainen pankki, joka muodostui Siilinjärven ja Reisjärven Osuuspankkien sulautuessa maaliskuussa 2021. Tarjoamme asiakkaillemme pankkipalveluita kattavasti ja laadukkaasti sekä konttoreissa että etänä verkossa. Meillä työskentelee noin 55 pankkialan ammattilaista yhdeksässä eri toimipisteessä Haapajärvellä, Jyväskylässä, Kinnulassa, Kuopiossa, Nurmeksessa, Reisjärvellä, Siilinjärvellä, Viitasaarella sekä Digikonttorissa.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä