Hyppää sisältöön
Huijausviestejä liikkeellä POP Pankin nimissä

POP Pankki Järvi-Suomi hakee asiakkuuspäällikköä yritystiimiin Jyväskylään

Haemme ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ yritystiimiin Jyväskylän konttorillemme.

Tehtävästä

Tehtävässä vastaat yritysasiakkuuksien ja yrittäjäperheiden pankkiasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Asiakkuuspäällikkönä tehtäviisi kuuluu uusien yritysasiakkaiden hankkiminen ja nykyisten, vastuullasi olevien asiakkuuksien kokonaisvaltainen kehittäminen sekä liiketoiminnan kasvattaminen. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Jyväskylässä, mutta kohtaamme asiakkaamme joustavasti hänelle sopivimman palvelukanavan kautta.

Mitä tarjoamme sinulle

Avoimen työilmapiirin, timanttiset työkaverit sekä mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa. Olemme rento ja tiivis joukko alan osaajia ja toivomme porukkaamme oma-aloitteista ja aktiivista työkaveria. Tarjoamme haastavan ja itsenäisen tehtävän, mutta oivan mahdollisuuden laajentaa osaamista monipuolisten tehtävien parissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on vakituinen. Työssä on mahdollisuus liukuvaan työaikaan ja etätyön tekemiseen.

Mitä toivomme sinulta

Oman asiakassalkun hoitaminen ja kasvattaminen edellyttää aktiivista, myynnillistä ja ratkaisukeskeistä otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet yrittäjähenkinen verkostoituja ja haluat olla tulosvastuussa omasta työstäsi. Sinun ei tarvitse olla valmis yritysrahoituksen ammattilainen, mutta toivomme aiempaa kokemusta pankkialalta ja yritysasiakkuuksien hoitamisesta sekä näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Teet työtä itsenäisesti, mutta samalla tiimipelaajana yhteistyössä muiden osaajiemme kanssa ja haluat panostaa omaan kehittymiseesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat myyntijohtaja Petteri Liettyä ke 1.12. klo 10-12 ja to 9.12. klo 10-12, puh. 044 772 7614 sekä asiakkuusjohtaja Juha-Matti Kujala ti 30.11. klo 14-16 ja ti 7.12. klo 15-17, puh. 050 465 3846.

Näin haet

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 12.12.2021 sähköpostilla osoitteeseen petteri.liettya@poppankki.fi. Ilmoitathan hakemuksessa myös alustavan palkkatoiveesi.

POP Pankki Järvi-Suomi on jäsentemme omistama, täysin suomalainen, itsenäinen ja vakavarainen pankki, joka muodostui Siilinjärven ja Reisjärven POP Pankkien sulautuessa maaliskuussa 2021. Tarjoamme asiakkaillemme pankkipalveluita kattavasti ja laadukkaasti sekä konttoreissa että etänä verkossa. Meillä työskentelee noin 55 pankkialan ammattilaista yhdeksässä eri toimipisteessä Haapajärvellä, Jyväskylässä, Kinnulassa, Kuopiossa, Nurmeksessa, Reisjärvellä, Siilinjärvellä, Viitasaarella sekä Digikonttorissa.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä