Hyppää sisältöön
Tausta_puut_2000x800

Avoimet työpaikat

Sinusta seuraava Järvi-Suomen poppilainen?

Oletko valmis ottamaan uuden askeleen urapolullasi? Kehitämme jatkuvasti toimintaamme vahvistamalla asiantuntijoidemme joukkoa ja haemme inspiroivaan porukkaan uusia huipputyyppejä. Olemme rento ja tiivis joukko alan osaajia ja toivomme porukkaamme oma-aloitteisia ja aktiivisia työkavereita, jolla on halu kehittää finanssialan osaamistaan voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä. Panostamme työhyvinvointia tukeviin henkilöstöetuihin sekä henkilöstömme viihtyvyyteen ja kehittymiseen, meillä työskentelet joustavasti liukuvan työajan sekä etätyön avulla.

Olisitko sinä uusi tekijämme Pohjanmaalle?

Työskentelet sen meille kaikkein tärkeimmän eli asiakkaan kanssa ja tarjoat juuri hänen tilanteeseensa sopivia ratkaisuja - olet pankkimme kasvot etulinjassa. Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen asiakkuusvastaavaa työskentelemään henkilöasiakkaiden monipuolisten kassa- ja päivittäispalveluiden parissa Haapajärvellä ja Reisjärvellä.

Lue lisää tehtävästä ja hae rohkeasti! Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään 12.8.2024. 

  • Avoimet hakemukset ja työharjoittelupaikat

    Olemme aina kiinnostuneita uusista osaajista! Voit lähettää avoimen työhakemuksen ja CV:n sekä mahdolliset työharjoittelupaikka kyselyt sähköpostitse osoitteeseen: rekry.jarvi-suomi@poppankki.fi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun. 

POP-K16-Edit-web-1

POP Pankki Järvi-Suomi kuuluu POP Pankki -ryhmään.

Tarjoamme asiakkaillemme pankkipalveluita kattavasti ja laadukkaasti sekä konttoreissa, että etänä verkossa. Meillä työskentelee noin 70 pankkialan ammattilaista yhdeksässä eri toimipisteessä Haapajärvellä, Jyväskylässä, Kinnulassa, Kuopiossa, Nurmeksessa, Reisjärvellä, Siilinjärvellä, Viitasaarella sekä Digikonttorissa.

Erinomainen asiakaspalvelu on intohimomme ja saammekin siitä kiitosta. Olemmekin yli kymmenen vuoden ajan saavuttaneet Suomen paras pankki -tittelin EPSI-ratingin tutkimuksessa.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä