Hyppää sisältöön
nainen kadulla kahvimuki kädessä kuvituskuva

Järvi-Suomen Osuuspankin hinnastot

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Täydellinen palveluhinnasto on nähtävissä pankissamme. Veloitamme kertyneet palvelumaksut tililtänne kuukausittain 26. päivänä ja jos se ei ole pankkipäivä, sitä seuraavana pankkipäivänä.

Maksuja koskeva tietoasiakirja, käyttötili (suomeksi / på svenska)
Finanssivalvonnan sanasto maksutiliin liittyvistä palveluista (suomeksi / på svenska)

Pankkipalveluiden hinnat peritään palveluhinnaston mukaisesti, ellei asiakaskohtaisesti toisin sovita. Mikäli palvelulle ei ole määritelty erillistä hintaa, käytetään hintana todellisia kustannuksia (esim. tuntiveloituksen mukaista hintaa).Palvelumaksut peritään asiakkaalta

- palvelun käyttöoikeusmaksuna suoraan tililtä
0

- palvelutapahtuman yhteydessä

- kumuloituna veloituksena suoraan tililtä kuukausittain jälkikäteen, jollei asiakkaan kanssa ole muuta sovittu.

Kuukausittainen hinnoittelu

Palvelut kuuluvat kuukausittaisen hinnoittelun piiriin, jos ei muuta mainittu. Kuukausimaksun lisäksi erillisistä kuiteista peritään eri maksu.

Tähtimerkki*

Tässä hinnastossa tähtimerkki (*) merkitsee rivitietoa täydentävää alaviitettä

Hinnat henkilö- ja yritysasiakkaille

Osalla palveluista on sama hinta henkilö- ja yritysasiakkaille.

Arvonlisäveron vaikutus palveluhintaan ( 24 %)

Arvonlisävero koskee useita palveluita. Pankki lisää veron määrän, 24 %, palvelumaksuun. Sellaisten palveluiden kohdalle, joita arvonlisävero koskee, on palveluhinnastoon merkitty hinta, johon sisältyy arvonlisävero. Arvonlisävero ei koske esim. otto- ja antolainausta ja niiden oheistoimintoja, maksuliikennettä eikä arvopaperikauppaa. Oheistoiminto, joka liittyy arvonlisäverottomaan pankkitoimintaan, on verotonta ja erillisenä palveluna verollista. Tällaisiin kohtiin on merkitty sekä veroton että verollinen hinta.

Muiden (esim. toiset pankit, viranomaiset) perimät maksut

Ulkomaiset pankit, toiset kotimaiset pankit, Suomen pankki ja jokin muu kolmas osapuoli (esim. viranomainen) perivät hoitamistaan toimeksiannoista hinnastojensa mukaiset kulut ja palkkiot, jotka pankki perii asiakkaalta, jollei toisin ole sovittu.

Tuntiveloitus

Palkkioperusteena käytetään vähintään verollisena 111,60 € tuntiveloitusta (sis. arvonlisäveroa 21,60 €). Veroton hinta 90,00 € / h.

Asiakaslähtöiset SEPA - selvittelyt

Veloitus toteutuneet todelliset kulut.

Koronlasku

Koronlaskussa otto- ja antolainaustilien kalenterikuukauteen sisältyy 30 ja kalenterivuoteen 360 korkopäivää, ellei sopimuksessa toisin sovita.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä