Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä
Asuntolaina-käännetty

Tutustu pankkiin

Kannonkosken Osuuspankki

Kannonkosken Osuuspankki on vuonna 1928 perustettu itsenäinen POP Pankki. Kannonkosken Osuuskassa ei kuitenkaan aloittanut toimintaansa vielä perustamisvuotenaan, vaan 1946 kuntalaiset herättivät henkiin kaipaamansa, paikkakuntalaisia palvelevan osuuskassan. Vuonna 1997 liityimme POP Pankki -ryhmään. POP Pankki -ryhmä perustettiin vuonna 1997 jatkamaan aidosti itsenäistä ja paikallista osuuspankkitoimintaa jäsentensä ja asiakkaidensa hyväksi.

Kannonkosken Osuuspankki on kehittänyt toimintaansa taloudellisesti ja riskit minimoiden. Palvelemme asiakasta ihmisenä, emme ole unohtaneet yksilöä. Säilyttämällä itsenäisyyden ja paikallisuuden olemme mahdollistaneet liiketoimintamme kehittymisen haluamaamme suuntaan.

Toiminta-ajatus

POP Pankki Kannonkosken tehtävänä on tarjota pankki- ja muita rahoituspalveluja asiakaslähtöisesti ja kilpailukykyisesti. Asiakkaat saavat lisäetua jäsenyydestä.

Perusarvomme

POP Pankki Kannonkosken perusarvona on osuustoiminnallisuus, joka tarkoittaa:

  • Aktiivista asiakkaan ja toimintaympäristön hyvinvoinnin edistämistä
  • Aitoa ihmisläheistä palvelua
  • Nykyaikaisten palvelujen tarjontaa

Yhteystiedot

Katso konttorikohtaiset yhteystiedot alla olevasta konttorilistauksesta. Aukioloajat ja yhteyshenkilöiden suorat puhelinnumerot löytyvät konttorin sivuilta, johon pääset klikkaamalla konttoria.

Voit tallentaa oman asiointikonttorisi listauksesta, jolloin saat paikallispankkiuutiset sekä konttorin yhteystiedot kätevästi etusivulle.

Tervetuloa konttoriimme Tervetuloa konttoriimme

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä