Hyppää sisältöön

Jatta Heikkilä on valittu Konneveden Osuuspankin toimitusjohtajaksi

TIEDOTE 

Konneveden Osuuspankin hallintoneuvosto on kokouksessaan 9.2.2021 valinnut Konneveden Osuuspankin uudeksi toimitusjohtajaksi Kannonkosken Osuuspankin nykyisen toimitusjohtajan Jatta Heikkilän. Heikkilä aloittaa tehtävässään 1.8.2021.

Konneveden Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Mikko Varis on tyytyväinen toimitusjohtajavalintaan. ”Hallitus aloitti uuden toimitusjohtajan valintaprosessin syksyllä 2020 yhdessä konsulttitoimiston kanssa”, Varis kertoo.

”Tavoitteena oli löytää henkilö, jolla on ennestään hyvä pankkikokemus, innostava ja motivoiva ote kehittää liiketoimintaa ja kokemusta osuustoiminnallisesta toimintatavasta. Oli ilo huomata, että päteviä hakijoita tehtävään löytyi monia. Haastattelimme heistä viisi ja kolme heistä valittiin konsulttitoimiston laatimaan lopputestiin. Lopullinen valinta perustui henkilön sosiaalisten ominaisuuksien lisäksi pitkään toimitusjohtajakokemukseen, POP Pankki -ryhmän ja sen toimintatapojen sekä pankkimme toimialueen tuntemiseen.”

Valintaprosessissa oli koko ajan mukana myös hallintoneuvoston puheenjohtaja Pekka Liimatainen. ”Yli 110-vuotiaan pankkimme kuudennen toimitusjohtajan valitseminen oli mielenkiintoinen, mutta haastava prosessi”, Liimatainen toteaa.

”Kaikki lopputestin käyneet henkilöt olivat toimintatavoiltaan, motiiveiltaan ja pankkikokemukseltaan tehtävään sopivia. Ratkaisevana tekijänä pidimme osuustoiminnallisen, paikallisen ja maaseututyyppisen liiketoiminnan vahvaa tuntemusta ja pitkää toimitusjohtajahistoriaa POP Pankki -ryhmässämme. Haastatteluissa Jatta Heikkilä osoitti myös erittäin vahvaa kiinnostusta ja aloitteellisuutta pankkimme liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.”

Jatta Heikkilä on toiminut Kannonkosken Osuuspankin toimitusjohtajana keväästä 2002 alkaen. ”Kiitos Konneveden Osuuspankin hallintoneuvostolle ja hallitukselle luottamuksesta. Odotan innokkaasti elokuuta ja uusia haasteita. Näen jo nyt pankin erinomaiset kasvumahdollisuudet toimialueellaan. Ahkeralla työllä, yhteistyössä hallinnon ja henkilö-kunnan kanssa, voimme katsoa luottavaisesti pankin tulevaisuuteen”, toimitusjohtaja Jatta Heikkilä sanoo.

Lisätietoja antavat

Mikko Varis, hallituksen puheenjohtaja, puh. 040 589 7926

Pekka Liimatainen, hallintoneuvoston puheenjohtaja, puh. 0400 435 749

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä