<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
POP ihmiset, kuvituskuva.

Kurikan Osuuspankin ylimääräinen osuuskuntakokous 12.12.2022

Kokouskutsu

Kurikan Osuuspankin jäsenet kutsutaan Osuuspankin ylimääräiseen osuuskunnan kokoukseen, joka pidetään Kurikan Osuuspankin kokoustiloissa.

 • Aika

  Maanantaina 12.12.2022 klo 19.00

  Kahvitarjoilu alkaa klo 18.30

 • Paikka

  Keskuspuistikko 7, Kurikka

Kokouksessa käsiteltävät asiat

1) Päätetään Jämijärven Osuuspankin sulautumisesta Kurikan Osuuspankkiin

Hallitus esittää, että osuuskunnan kokous päättää hyväksyä Jämijärven Osuuspankin sulautumisen Kurikan Osuuspankkiin 23.8.2022 allekirjoitetun sulautumissuunnitelman mukaisesti.

Sulautumissuunnitelman pääasiallinen sisältö on seuraava:

Jämijärven Osuuspankki (Sulautuva Osuuspankki) sulautuu Kurikan Osuuspankkiin (Vastaanottava Osuuspankki) siten, että Sulautuvan Osuuspankin varat ja velat siirtyvät selvitysmenettelyttä Vastaanottavalle Osuuspankille ja Sulautuva Osuuspankki purkautuu. Sulautuminen on osuuskuntalaissa tarkoitettu absortiosulautuminen.

Sulautuvan Osuuspankin osuuksien omistajajäsenet saavat sulautumisvastikkeena Vastaanottavan Osuuspankin jäsenosuuden kutakin yhtä Sulautuvan Osuuspankin jäsenosuutta vastaan. Yhden jäsenosuuden arvo on sata (100) euroa sekä Vastaanottavassa että Sulautuvassa Osuuspankissa. Sulautuvan Osuuspankin jäsenosuuden omistajille annettava sulautumisvastike vastaa siten heidän Sulautuvaan Osuuspankkiin sijoittamaansa määrää. Muuta sulautumisvastiketta ei anneta.

Mikäli Sulautuvan Osuuspankin jäsen on jäsenenä sekä Sulautuvassa Osuuspankissa että Vastaanottavassa Osuuspankissa, Vastaanottavan Osuuspankin sääntöjen 7 §:n mukaisesti ylimääräiset osuudet ja niistä saadut varat palautetaan jäsenelle.

Sulautumisvastike annetaan välittömästi sulautumisen täytäntöönpanon tultua rekisteröidyksi. Kustakin Sulautuvan Osuuspankin osuuden omistajasta tulee täysivaltainen Vastaanottavan Osuuspankin osuuden omistaja välittömästi sulautumisen täytäntöönpanon rekisteröinnin yhteydessä. Sulautumisen täytäntöönpanon suunniteltu rekisteröintiajankohta on 31.5.2023.

2) Päätetään Kurikan Osuuspankin sääntöjen muuttamisesta

Hallitus esittää, että osuuskunnan kokous päättää hyväksyä Kurikan Osuuspankin sääntöjen muutoksen kohtaan 14 §. 

Sääntömuutoksen pääasiallinen sisältö on seuraava:

Sääntöjen 14 §:ssä olevan kohdan muuttaminen siltä osin, että jatkossa kokoukseen on mahdollista osallistua tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla, mutta postitse ei voi osallistua.

 


 

 • Kokouksessa käsiteltävä sulautumissuunnitelma liitteineen, ehdotus Kurikan Osuuspankin uusista säännöistä ja muut osuuskuntalain mukaan jäsenien nähtävillä pidettävät kokousasiakirjat ovat saatavilla Kurikan Osuuspankin pääkonttorissa.

 • Kokoukseen osallistumisoikeus on jokaisella Kurikan Osuuspankin jäsenellä.

 • Ilmoittauduthan kokoukseen viimeistään 5.12.2022

Ilmoittautuminen kokoukseen

Ilmoittaudu kokoukseen oheisesta linkistä tai soittamalla, puh. 020 1645 000 klo 9.30 - 16.00 välisenä aikana. 

Ilmoittaudu >>>

Tervetuloa!

Kurikassa marraskuun 7. päivänä

KURIKAN OSUUSPANKIN HALLITUS 


Käsiteltävistä kokousasioista antavat lisätietoja pankin hallituksen puheenjohtaja Olavi Kuja-Lipasti puh. 050 327 3665 ja toimitusjohtaja Antti Savola 040 552 5692.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä