<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Vene ja laituri, kuvituskuva.

Karavaanarina kaiken kesää

Karavaanari Esko Ruotsalainen, kuvituskuva.

Usein harrastus on enemmän kuin harrastus: se on elämäntapa.

Kevään tullen talvilajit saavat väistyä. Siinä missä lumilauta ja sukset joutavat varastoon, on aika upottaa viherpeukalot multaan, kaivaa golfbägit esille ja sovitella lenkkitossuja jalkaan. Myös teiden päälle ilmestyy kulkupelejä, jotka talven ovat nököttäneet talleissaan: moottoripyörät ja asuntovaunut sekä -autot pääsevät ulkoilemaan 

Harrastaminen ei aina ole halpaa lystiä. Mutta vaikka unelmat eivät ilmaisia olekaan, on niiden toteutuminen vaivan arvoista. 

Kaikkien kaveri

Iisalmelainen Esko Ruotsalainen hankki vaimonsa Marjan kanssa ensimmäisen matkailuvaununsa jo 1980-luvulla. Neljä vuotta sitten hankittu asuntovaunu vaihtui isompaan telivaunuun syksyllä 2015.

- Siinä onkin tilaa kaikille temmeltää! Esko sanoo.

Tilaa tarvitaankin, sillä vaunuun on pariskunnan lisäksi mahduttava perheen koirat Netta ja Bella. Usein mukana ovat myös Tarja-tytär lapsineen.

Ensimmäisellä vaunullaan Ruotsalaiset liikkuivat pohjoisessa, mutta nykyisin he viihtyvät paikallaan. Mukana on usein tuttavaperheitä, joiden kanssa vaunuillaan. 

- Caravan-alueilla voi olla yhdessä muiden kanssa yhteisissä tiloissa, ulkoilla tai olla ihan vain omassa rauhassaan vaunussa. Lapsetkin viihtyvät hyvin, kun alueilla on tekemistä. 

POP Pankin asiakas Esko on ollut vuodesta 2015.

- Se olikin erinomainen ratkaisu, koska POP Pankissa on ystävällinen henkilökunta ja erittäin hyvä palvelu. Sinne ei tarvitse mennä "hattu kourassa", vaan saa olla oma itsensä, Esko kertoo. 

Ohi kulkiessaan Esko saattaakin pistäytyä konttorille kahville. 

- Kiitos henkilökunnalle ja pankille hyvästä yhteistyöstä!

Vinkit asuntovaunun hankintaan

> Tärkeintä on, että vaunu on lämmin. Suomen kesä kun tuppaa olemaan yllätyksiä täynnä, varsinkin sään suhteen.

> Vaunussa on oltava hyvin tilaa, jotta ei tarvitse istua sylikkäin.

> Onko vaunua hyvä vetää? Tämä on tärkeä ominaisuus liikkumisen kannalta. 

> Varmista rahoitus. Unelmat tarvitsevat joskus toteutuakseen hieman lisäpontta. Me POP Pankissa autamme mielellämme. Varaa aika unelmillesi haluamaasi konttoriin tai katso lainalaskurilla, millaiseen unelmaan sinulla olisi varaa. 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä