<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Pariskunta järvenrannalla, kuvituskuva.

Onnellisia ihmissuhteita, onko niitä?

Nainen miehen reppuselässä, kuvituskuva.

Vaikkemme mikään Tinderi olekaan, on meillä Suomen tyytyväisimmät asiakkaat omaavana pankkina reilusti kokemusta ihmisistä ja ihmissuhteista. 

Päätimme palastella osiin onnellisen ihmissuhteen peruspalikat - kokemuksemme mukaan sellainen on nimittäin myös toimivan pankkisuhteen perusta. 

Ihmistä lähellä oleminen menee meillä slogania syvemmälle. 

Onnellinen pankkisuhde - pintaa syvemmältä

"Ainoa pankki missä asiat hoituu nykypäivänä normaalisti ja inhimillisesti."

"1974 lähtien on jäsenenä ja asiakkaana tultu oltuva. Ollunna tyyntä jos myrskyväkkii elon taepaleella, vuan pankkiasiakkuus on säelynnä."

"Ollaan oltu asiakkaita iät ajat. Hyvin on toimeen tultu, nytkin kun on hankalaa!"

"POP on ihmisystävällisin pankki. En vaihda muihin."

Palautteita kuuntelemalla erityisesti kaksi asiaa on käynyt selväksi; asiakkaidemme mielestä meillä hommat hoituvat suurella sydämellä, ja tuttujen tyyppien kanssa on mukavaa asioida.

POP Pankilla onkin jo seitsemättä kertaa peräkkäin EPSI Ratingin arvion mukaan Suomen tyytyväisimmät yksityisasiakkaat ja asiakasuskollisuus on tasolla, johon mikään muu arvioiduista pankeista ei viiden vuoden tarkastelujaksolla ole aiemmin kyennyt.

Omat henkilökohtaiset talousneuvojamme paljastavat, mihin kolmeen kulmakiveen onnelliset suhteet perustuvat elämässä - ja pankissa. 

1. Kuuntelu

- On molemmin puolin mukavaa, kun tuntee asiakkaansa. Se vaatii kuuntelua. Itsellekin on kiva, kun vaikka lähikauppias tulee sanomaan: "Nyt olisi sitä poronlihaa, mitä kyselit." Samoin asiakkaat tykkäävät, kun muistan heidän asioitaan. Hyvää palvelua on se, kun lähtiessään paljon tyytyväisempi olo kuin tullessa. Silloin on saanut enemmän kuin tuli hakemaan. Merja / POP Pankki Tampere.

2. Yhteisymmärrys

- Hyvä asiakassuhde perustuu luottamukseen, avoimuuteen ja yhteisymmärrykseen. Mieleen on jäänyt niitä epätavallisia tapauksia, mutta myös ne perhekokonaisuudet, jolloin on hankittu ensimmäinen yhteinen koti tai perheen taloudellinen tilanne on vaatinut asiantuntijan apua tilanteen helpottamiseksi.  

- Kun asiakkaan kanssa syntyy luottamus, asiointi on avointa ja tilanteisiin syntyy yhteinen ratkaisu, olen työhöni enemmän kuin tyytyväinen! Milla / POP Pankki Kurikka. 

Oman työn näkökulmasta paras asiakassuhde on sellainen, jossa asiakas tuntee minut niin hyvin, että uskaltaa esittää kaikki mieltä askarruttavat kysymykset. Monesti ihmisillä on sellaisia kysymyksiä, jotka mieltävät "typeriksi", eli niitä kehdata kysyä. Typeriä kysymyksiä ei kuitenkaan ole, ja täällä ollaan nimenomaan niitä asiakkaan tarpeita varten.

- Parasta on omasta mielestä silloin, kun asiakas oivaltaa avullani jonkun asian, mikä on ehkä kaihertanut mielessä tai kun löydetään yhdessä sopiva ratkaisu asiakkaan tarpeisiin. Siinä yleensä tuntee, että molemmille jää hyvä mieli tilanteesta. Jenni / POP Pankki Kurikka. 

3. Luottamus

Hyvä asiakassuhde on sellainen, jossa muodostuu asiakkaan ja asiakasvastaavan välille sellainen luottamussuhde, että uskaltaa luottaa annettuihin neuvoihin, eikä kategorisesti epäile, että vedetään retkuun.

- Erityisen tyytyväinen voi olla, kun muodostuu sellainen asiakassuhde, joka kestää suvussa eri polvia. On tullut jonkun osalta tehtyä asiakirjoja jo neljässä polvessa. Lakimies Aleksi / POP Pankki Kurikka.

- Hyvä pankkisuhde on sellainen, jossa asiakkaalla on täysi luottamus pankkia ja sen toimihenkilöitä kohtaan. Luottamus rakentuu ensitapaamisesta alkaen, mutta se syvenee ajan mittaan. Asiakasta pitää kohdella tasavertaisena neuvottelukumppanina, ja on hyvää palvelua myös tarvittaessa tehdä päätöksiä, jotka ovat asiakkaalle kielteisiä.

- Erityisesti mieleeni on jäänyt, kun asiakas sanoi asuntokauppatilanteessa, että hänellä on turvallinen olo kun hoidan hänen pankkiasioitaan. Jari / POP Pankki Tampere.

Olen oma itseni kaikkien asiakkaiden kanssa. Lupaan vain sen, minkä pystyn pitämään, en yhtään enempää. 

Vaikka moni asia tapahtuukin nykyään puolinäkymättömästi verkossa, on suomalaiselle yhä tärkeää kohdata oikea ihminen. Meiltä sellaisia vielä löytyy. 

Tervetuloa paikan päälle testaamaan!

>> Ajanvaraus

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä