<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Konttorimme ovat suljettuina perjantaina 10.12.2021
Tie ja kotitalo, kuvituskuva.

POP Pankin joustava remonttilaina mahdollisti unelmien kodin

Vihreä-laina_ilmanlämpöpumppu_2000x800

Kun seinäjokinen lapsiperhe löysi vihdoin kodikseen tarpeisiinsa sopivan, mutta remonttikuntoisen omakotitalon, remontin rahoitus onnistui sujuvasti POP Pankin avulla. Tyytyväinen perhe suosittelee pankkia muillekin vastaavassa tilanteessa oleville.

Nurmosta kotoisin oleva Antti Honkaniemi remontoi parhaillaan perheensä kodiksi 178-neliöistä omakotitaloa, joka sijaitsee Seinäjoella Joupin alueella. Yksikerroksinen talo on puurunkoinen ja tiiliverhoiltu - ja melkoisen muodonmuutoksen edessä. 

Perheellä oli jo hankittuna tontti uudenkin omakotitalon rakentamista varten. Kolmilapsinen perhe elää kuitenkin parhaillaan ruuhkavuosiaan, eikä rakennusurakka olisi nykyiseen elämäntilanteeseen sopinut. 

- Lapset ovat juurtuneet Joupin alueelle, Honkaniemi kertoo. Eniten ostopäätökseen vaikuttikin talon sijainti. Sopivalta paikalta löytynyt, vuonna 1978 rakennettu omakotitalo remontoidaan nyt viimeistä piirtoa myöten juuri heille sopivaksi kodiksi. 

Perusteellisessa pintaremontissa uusiksi menevät niin keittiö, kylpyhuoneet, WC, sauna kuin kodinhoitohuonekin. Honkaniemi lisää talon salaojien olevan vielä kohtalaiset, mutta aikoo uusia silti nekin talon kunnon turvaamiseksi. 

Perusteelliseen remonttiin uppoaa rahaa

Koska ostopäätökseen vaikutti ensisijaisesti talon sijainti, remonttikohteen ostaminen ei ollut Honkaniemelle mikään kynnyskysymys. Hänellä on parinkymmenen vuoden kokemus korjausrakentamisesta, ja edellisenkin asuntonsa pariskunta remontoi itse. 

He kunnostavat Joupissa sijaitsevaa omakotitaloaan nyt myös jälleenmyyntiarvo mielessä, mutta pääasiassa vastaamaan omia toiveitaan. 

- Ensisijaisesti remontoidaan kotia perheelle, että saadaan siitä kivan näköinen itselle, Honkaniemi toteaa. Alan ammattilaisena hän osasi myös arvioida suurin piirtein, miten paljon remontti tulee maksamaan. 

- On aina kallista, kun koko talo rempataan. Omalle työlle en ole laskenut hintaa, mutta on käsitys siitä, miten paljon rahaa menee. 

Rahoitus järjestyi kuitenkin sujuvasti. He kustantavat remontin osin omilla säästöillään, mutta remonttikulut huomioitiin jo asuntolainaa hakiessa.

- Kun ostimme talon, otimme lainaan vähän ekstraa, Honkaniemi kertoo. Talon kylkeen otetulla remonttilainalla on ostettu muun muassa kiintokalusteita ja pintamateriaaleja.

- Ja jos se ei riitä, menemme pankkiin uudelleen ja haemme lisää lainaa, ei sen kummempaa. 

Joustava remonttilaina POP Pankilta

Pankkien kanssa asiointi on Honkaniemelle tuttua niin oman kuin ystäviensä kokemuksen pohjalta. Siksi olikin helppo päättää, mistä pankista he rahoituksen hankkivat:

- POP Pankilla on hyvät ehdot, ja tiedän kilpailijoiden hinnat, joten lainaa ei tarvinnut kilpailuttaa.

Kaiken kaikkiaan hän kertoo olevansa tyytyväinen POP Pankkiin ja pankin kanssa asioimiseen.

- Hommat menivät liukkaasti, ja saimme hyvää ja henkilökohtaista palvelua. 

Usein remontin edetessä vastaan voi tulla yllättäviä kulueriä. Honkaniemet ovat kuitenkin varautuneet jo niihinkin yhdessä pankkinsa kanssa, ja tarvittaessa lainaa neuvotellaan lisää.

Suosittelisiko Honkaniemi sitten POP Pankkia muillekin vastaavassa tilanteessa oleville?

- Kyllä! Useammalle kaverille olen sitä mainostanut, kun on puheeksi tullut, ja aika moni on suunnannutkin sinne, hän kehuu.

- Kun homma pelaa, niin se pelaa.

POP Pankki - aidosti ihmisläheinen ja palveleva

Pohjoismaisia pankkeja jo 10 vuotta tutkineen EPSI Ratingin mukaan POP Pankilla on pankkialan tyytyväisimmät asiakkaat. Heidät on valittu yksityisasiakaskategorian parhaaksi pankiksi jo kaikkiaan yhdeksän kertaa. 

Eikä mikään ihme: POP Pankille hyvä asiakaspalvelu on intohimo. Toiminnan lähtökohtana on yksinkertaisesti olla ihmisenä toiselle ihmiselle ja toimia neuvonantajana arjen isojen kysymysmerkkien edessä. 

Kun pankki on aidosti paikallinen ja helposti lähestyttävä, asiointikin sujuu joustavasti. Ota siis avuksi elämäsi suuriin käännekohtiin pankki, joka vaalii luotettavuutta selkeyttä ja turvallisuutta ja kasvaa yhdessä asiakkaidensa kanssa.

 


 

Ota yhteyttä, jos remonttiunelmat tai uusi kotiunelma odottaa toteutumistaan!

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä