<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Auto, kuvituskuva.

Jussi rahoitti auton oston POP Joustoluotolla

Joao "Jussi" Courela ja auto, kuvituskuva.

Kesän korvilla lämpömittarin elohopean lisäksi nousee autokuume. Mutta miten rahoittaa oma unelmien kaara - tai se seuraavaksi paras nelipyöräinen asfalttisoturi?

Oma kaara kullan kallis - ja POP Joustoluoton arvoinen

Harva ostaa autoa kokonaan käteisellä.

Mutta annetaan pitkäaikaisen asiakkaamme Joaon, eli Jussin, kertoa parhaasta tavasta rahoittaa auton osto.

Yli 15 vuotta yhteistä matkaa POP Pankki Kurikan kanssa kulkenut Joao "Jussi" Courela teki autokaupat tammikuun alussa. Nyt alla hyrrää käytettynä ostettu, ketterä Ford Fiesta, joka toi kaivattua vaihtelua vanhan bensasyöpön jälkeen.

Kun Portugalista Etelä-Pohjanmaalle jo aikaa sitten muuttanut Jussi mietti, miten rahoittaa auton osto, olivat koordinaatit selvät. POP Pankin ovi on käynyt ennenkin, kun elämässä on tullut vastaan muutoksia tai hankintoja - niin tälläkin kertaa. 

POP Jousto vakuutti, vaikka harkitsin kyllä muitakin rahoitusvaihtoehtoja, muun muassa autotalojen omia. 

1- ja 2,5-vuotiaiden lasten isä ei vaihtaisi mihinkään asiakaspalvelua, jota POPissa saa. POP Joustoonkin liittyen Jussi koki saavansa kaiken mahdollisen tiedon päätöksen tueksi. 

Jokaisen omaan elämäntilanteeseen sopivan vaihtoehdon löytäminen onkin ehdotonta, myös autokaupoilla. Tämä edellyttää asiakkaan kuuntelua ja yhteisymmärrystä.

Kun Jussi miettii, mikä elämässä on parasta juuri nyt - uuden kaaran lisäksi - pääsee listan kärkeen lasten kanssa vietetty aika ja omaa tutkintoa vastaava vakituinen työ.

Toiveissa on turvata lapsille hyvä tulevaisuus. Tässä POP Pankki on auttanut muun muassa rahastojen osalta. Ja vaikka Ford Fiesta nyt ketterästi kuljettaakin Jussin perhettä elämässä eteenpäin, on kuulemma vaihto uuteen autoon ajankohtainen 2-3 vuoden päästä. 

Toivon, että kulkisimme POPin kanssa yhdessä vielä pitkään - eikä vähiten erinomaisen neuvonnan ja asiantuntemuksen takia. Ei muuta voi kuin kiittää vuosien varrella tulleiden kokemusten pohjalta. 

Samaa toivomme me - autokaupoilla tai ilman.

POP Joustoluotto - Reilun arjen lainan ABC

>> Se on oikeasti joustava laina. POP Joustossa lainan määrä, lyhennystapa ja maksuaikataulu sovitaan omien toiveidesi ja mahdollisuuksiesi mukaiseksi. 

>> Se on edullinen kulutusluotto. POP Jousto myönnetään vakuuksia vastaan tai vakuudettomana, tilanteen mukaan. Siksi se on edullisempaa kuin perinteiset kulutusluotot. 

>> Se on maailman kätevin, sillä haet sitä vain kerran ja nostat aina kun tarvitset. Voit nostaa käyttöluoton käyttöösi verkkopankissa. 

Kokeile laskuria ja hae POP Joustoa helposti täältä.

Tai ole yhteydessä meihin niin sumplitaan yhdessä sinulle sopivin ratkaisu.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä