<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Lähimaksaminen, kuvituskuva.

Vinguta Visaa vastuullisesti - myös lomalla

Pankkikortti ja puhelin, kuvituskuva.

Toteuta kotimaan matkahaaveesi - nappaa mukaasi asiantuntijan matkakassavinkit

Tämä kesä on oivallinen aika harrastaa kotimaan matkailua - ja nauttia kaikesta mitä Suomessa on mahdollista kokea. Reissussa matkakassan riittävyys ja turvallisuus ovat oleellisia asioita. 

Nyt on oivallinen aika kokea kotimaiset matkailumahdollisuudet. Haastatpa itsesi pohjoisen vaellusreiteillä tai piipahdatpa Päijänteellä tai nauttimassa Pohjanmaan lakeuksista, POP Visa -kortti ei vie paljoa tilaa ja silti se mahdollistaa matkakassan hallinnan milloin ja missä vain. Bonum Pankin tuotepäällikkö Harriet Gabrielsson kertoo parhaat tärpit Visan järkevään käyttöön matkalla. 

Ennen matkaa

> Matkan maksaminen - hyödynnä Credit-kortin ostoturvaa

Verkosta ostettu matka tai pelkkä majoituskin kannattaa aina maksaa Credit-kortilla, sillä näin olet ostoturvan piirissä. Tällöin jos matkan toimittamisessa tulee ongelmia tai matkanjärjestäjä menee konkurssiin, voit reklamoida kortin myöntäneelle pankille. Jokainen reklamaatio käsitellään yksilöllisesti korttiehtoja noudattaen. 

> Tarkista luottoraja

Ennen matkaa kannattaa tarkistaa kortin luottoraja. Onko se riittävä loman kuluja ja muita hankintoja ajatellen? Hae luottorajan korotusta hyvissä ajoin, jotta se on varmasti matkalla käytettävissä. Luottorajan korotusta voit hakea kätevästi POP Pankin verkkopankista ja saat hakemukselle reaaliaikaisen päätöksen. Hyväksytty luottoraja on käytettävissäsi saman tien.

> Tarkista Visa-korttisi käyttörajat

Visa-korttisi käyttörajat tarkistat kätevästi POP Verkkopankista tai POP Mobiilista. Voit muokata käyttörajoja aina tarpeesi mukaan ja rajat päivittyvät kortillesi reaaliaikaisesti. Asetuksissa voit määritellä vuorokausikohtaisen rajan automaattinostoille, maksupääteostoille ja verkkokauppaostoille. 

> Joustoa ennakkosuorituksella

Jos et halua nostaa kortin luottorajaa pysyvästi, mutta et ole varma sen riittävyydestä lomalla, voit tehdä luottotilille ennakkosuorituksen koska tahansa. Tällöin kortti joustaa luottorajasta ennakkosuorituksen verran. 

> Hyödynnä koroton ja kuluton maksuaika

POP Visa Credit-kortissa on keskimäärin 40 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa jokaiselle ostolle. Maksuajan jälkeen voit lyhentää koko velan pois tai hyödyntää korollista luotto-ominaisuutta. Kortin minimilyhennysprosentti kannattaa pitää pienenä. Näin voit aina itse tilanteen mukaan tehdä päätöksen siitä, maksatko minimilyhennyksen verran pois, koko laskun loppusumman kerralla tai jotakin siltä väliltä. Sinä päätät. 

 

Matkan aikana

> Kortti vai käteinen?

Jokainen POP Pankin Visa-kortti toimii niin kotimaassa kuin ulkomaillakin samalla tavalla. Myös lähimaksaminen toimii tutulla tavalla. Käteisen mukana kantaminen on aina riski. Suositeltavaa on maksaa mahdollisuuksien mukaan kortilla ja nostaa tarvittaessa käteistä matkan aikana. 

> Seuraa ostoja POP Verkkopankissa tai POP Mobiilissa

Matkalla voit pitää matkakassaa silmällä ja seurata ostoja reaaliaikaisesti POP Verkkopankissa tai POP Mobiilissa. Saat myös jokaisesta tekemästäsi ostosta ilmoitusviestin POP Mobiiliin. Korttitapahtumien ilmoitusviestit saat asetettua päälle POP Mobiilissa kohdassa "ilmoitukset". 

> Mistä apua?

Korttiasiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-18 numerossa +358 10 248 4800. Palvelun hinta on 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min. Chat palvelee osoitteessa poppankki.fi arkisin klo 9-18. Puhelimessa ja Chatissa voit tunnistautuneena hoitaa kaikki kortteihisi liittyvät asiat.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä