Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä

Verkkopankki

Verkkopankissa hoidat raha-asiasi ajasta ja paikasta riippumatta.

POP Pankin helppokäyttöinen verkkopankki tekee päivittäisten raha-asioiden hoitamisesta turvallista ja vaivatonta. Verkkopankkiin voit kirjautua milloin vain tietokoneen tai mobiililaitteen avulla. Verkkopankissa voit hoitaa kaikki pankkiasiasi laskujenmaksamisesta lainanhakuun ja rahastomerkintöihin. Seuraa tilitapahtumia, hae tai sulje kortteja, ja rekisteröi mobiilisovelluksesi. Kaikki yhdessä paikassa.

Voit kirjautua verkkopankkiin sivun yläreunassa (mobiilissa) tai oikeassa yläreunassa olevasta Kirjaudu-painikkeesta.

Jouduitko huijatuksi? Toimi näin:

  1. Sulje verkkopankkitunnuksesi tai korttisi soittamalla sulkupalveluun (pvm/mpm) 020 333 (ulkomailla +358 20 333). Sulkupalvelu on auki joka päivä ja ympäri vuorokauden.
  2. Ole yhteydessä omaan pankkiisi mahdollisimman nopeasti ja kerro, mitä on tapahtunut.
  3. Mikäli olet luovuttanut yhteystietojasi epäilyttävällä sivulla ja sinulle soitetaan POP Pankin asiakaspalvelun nimissä, älä kerro huijareille mitään lisätietoja.
  4. Lähetä saamasi viesti tai kuva saamastasi tekstiviestistä sähköpostin liitteenä osoitteeseen turvallisuus@poppankki.fi

Ohjeita verkkopankin käyttöön

Tutustu verkkopankkiin alla olevien vinkkien avulla. Muistathan, että kattavat käyttöohjeet verkkopankin toimintoihin löydät suoraan verkkopankista. Napsauta vain verkkopankin oikeassa yläreunassa olevaa kysymysmerkki-kuvaketta.

Verkkopankkia varten tarvitset oman verkkopankkitunnuksen ja itse määrittämäsi salasanan ja erillisen tunnistautumisvälineen (POP Avain -tunnuslukusovellus tai avainlukukortti).

Saat nämä käyttöösi solmimalla oman POP Pankkisi kanssa verkkopankkisopimuksen. Sopimuksen solmittuasi saat tunnukset, joilla pääset kirjautumaan verkkopankkiin ja POP Mobiiliin ja voit rekisteröidä POP Avain -tunnuslukusovelluksen. 

Etusivulla näytetään kooste pankkipalveluistasi sekä ilmoituksista, tiedotteista ja sinulle pankista tulleista viesteistä.  Etusivulta voit siirtyä eri toimintoihin joko ylävalikon linkeistä tai etusivun eri osioissa olevilla painikkeilla. Muokkaa verkkopankkia – toiminnossa voit määritellä palvelun aloitussivun. Muokkaa verkkopankkia – toimintoon pääset viemällä hiiren osoittimen näytön yläosassa näkyvän nimesi kohdalle.  Aloitussivu voi olla Tilitiedot (oletus), Varat tai Sijoittaminen. Em. toiminnossa voit myös muuttaa omia tietojasi, palveluasetuksia sekä ottaa käyttöön lisäturvaominaisuuksia, kuten maksun lisävahvistus ja maksujen maarajoitus.

Tilit ja kortit – osion etusivulla näytetään kooste tilien saldoista ja käyttövaroista, niiden tilien osalta, jotka olet halunnut näytettävän verkkopankissasi. Kunkin tilin tai kortin kohdalta pääset tarkastelemaan ko. tilin tai kortin tarkempia tietoja ja tapahtumia.
Tältä sivulta pääset myös siirtymään joko uuden maksun tekemiseen tai uuden kortin hakemiseen ko. osioissa olevilla toimintopainikkeilla.

Maksut – osion etusivulla näytetään kooste vahvistettavista ja erääntyvistä maksuista sekä e-laskuista. Osion ylävalikossa olevien linkkien kautta pääset kätevästi siirtymään eri osioiden välillä. Maksut – osiossa voit maksujen maksamisen lisäksi tehdä uusia e-laskusopimuksia tai tarkastella sinulle tulleita e-laskuja.

Lainat – osion etusivulla näytetään kooste sinulla olevien lainojen saldoista. Osion etusivun kautta pääset myös siirtymään lainalaskureihin tai tekemään lainahakemuksen. Lainat – osiossa voit myös tarkastella mm. lainasi korkoja ja maksueriä.

Sijoitukset – osion etusivulla näytetään kooste sinulla olevasta varallisuudesta jaoteltuna eri varallisuuslajeihin, kuten esim. käyttötilit, säästö- ja sijoitustilit, vakuutussäästäminen ja rahastot. Etusivulta pääset suoraan siirtymään joko rahastojen merkitsemiseen tai tarkastelemaan tietyn rahaston tarkempia tietoja. Etusivulla olevien painikkeiden avulla pääset näppärästi avaamaan sijoitustilin tai siirtymään rahastosäästölaskuriin.
Kunkin varallisuuslajin tarkempia tietoja, esim. rahastojen arvonmuutosta, pääset tarkastelemaan ko. varallisuuslajin linkistä.

Pankkiasiat voi hoitaa myös mobiilisti

Verkkopankin lisäksi voit hoitaa päivittäisiä raha-asioita myös POP Mobiili -mobiilipankin avulla. Lue lisää POP Mobiilista ja POP Avaimesta näiden omilta sivuilta. Molemmat sovellukset voi ladata ilmaiseksi puhelimen sovelluskaupasta.

Hoida raha-asiasi mobiilisti missä ikinä kuljetkin!

Tutustu POP Mobiiliin